Hotel Reflections Inn

3*3*3*
Hotel Reflections Inn GalériaGaléria (4)
69%
Celkovo hodnotený
ako 3. najlepší z 6.
v oblasti Lefkada
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé2
Zlé0
Veľmi zlé0

Hotel Reflections Inn recenzie

Archív recenzií

martina Detail recenzie

Prvý dojem hrozný, no celkové gro bolo...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
69%
Anka Detail recenzie

Raz úplne stačilo

, (51 - 60 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
69%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Situovaný pri hlavnom cestnom ťahu, cez deň aj v noci je tam nepretržitý hluk od prechádzajúcich áut, takže kto spí zle, izbu smerom do ulice nech radšej oželie, aj keď je vraj lepšie vybavená. Na pláž treba ísť cez frekventovanú cestu. Zvonku vyzerá hotel fajn, aj spoločné priestory sú príjemné, ale izby sú kapitola sama osebe. Bazén čistý, voda osviežujúca, dosť lehátok a slnečníkov. Denno-denne a aj v noci závany žumpy alebo niečoho podobného, čo dosť znepríjemňuje pobyt či už pri bazéne alebo na terase či balkóne.
2*2*
Izby
V prvú noc sme spali v izbe do ulice, ktorá mala sušič na vlasy a rýchlovarnú kanvicu, izba vyzerala celkom príjemne, boli v nej kvalitné postele, ale v noci nás zobudil nepredstaviteľný zadúšajúci smrad, tak sme žiadali inú izbu, predpokladajúc, že všetky izby sú štandardne rovnaké. Omyl. dali nám dvojlôžkovú izbu na prízemí, matrace tvrdé ako doska, celých 10 nocí sme sa poriadne nevyspali. Upratovačky dovliekli prístelku pre dieťa - hrdzavú "ruskú posteľ" s preležaným strunovým madracom, žiadny sušič na vlasy už nebol a mini chladnička hriala ako divá, vôbec nechladila, tak sme ju vypli úplne. Malý TV nemal naladené absolútne žiadne programy, takže TV/SAT je čistá fantazmagória. Závany kanála či žumpy bolo cítiť aj tam, takže na izbe sme sa zdržiavali minimálne. Pritom izba ako taká bola veľmi dobre situovaná, s veľkou terasou a tienená olivovníkmi. Veľmi tam chýbal aj sušiak, veci sa sušili na špagáte priviazanom ako sa dalo, väčšinou prevlečenom na dverách a zábradlí. No úplný komfort ☺ Ale upratovačky kmitali, pravidelne dopĺňali mydielka a šampóny, vytierali podlahu, zametali terasu.
4*4*4*4*
Pláž
Mestská pláž úzka, ale zmestili sme sa tam všetci. Voda je už po dvoch metroch od brehu hlboká - ca 1, 30m, takže nič moc pre malinké deti. Ale je krásna, priezračná, pokojná, vlny robia iba prechádzajúce lode. Topánky do vody sú potrebné kvôli kamienkom a okruhliakom. Stredisko Lygia je rozťahaná dedinka bez banky a lekárne, bez nákupných možností. Je tam iba zopár marketov a zo tri pekárničky. Za nákupmi treba ísť do Lefkasu - hlavného mesta, ktoré je vzdialené ca 5 km, alebo do 11km vzdialeného Nidri. Do týchto miest chodia aj autobusy približne každú hodinu, presné časy nájdete v podkladoch CK v hoteli, na autobusovej zastávke takúto informáciu budete márne hľadať.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava bola grécka formou bufetových stolov
Raňajky boli síce stále rovnaké - paradajky, mäkká saláma, výborný syr, vajíčka na tvrdo, výborné mini-párky, pečená šunka, neskutočne fantastický grécky jogurt, med, masielka a džem a tiež cornflakes a mlieko. Banány, pomaranče a jablká. Na pitie káva, čaj, džús.
Obedy a večere boli už bohatšie, väčšinou 2-3 druhy mäsa, výborná rozličná dusená zelenina, 2 druhy šalátov, 2 druhy príloh, vždy nejaký sladký dezert či zmrzlina a znovu ovocie - cukrový a vodový melón, banány, jablká. Na pitie všetky možné domáce nealko, celkom pitné pivo Zorbas, domáce biele a červené víno, ouzo .
6*6*6*6*6*6*
Personál
Dvaja mladí brigádnici z Čiech - Ondra a Dominika ako aj barman Grék Nico a Rumunka Carmen sú skvelí mladí ľudia, ústretoví, ochotní a príjemní.
5*5*5*5*5*
Šport
V Nidri je nepreberná ponuka vodných športov.
Tipy
Tipy
CK ponúka cez svojich delegátov veľa lodných aj autobusových výletov.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2013, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Reflections Inn - Profesionálne fotografie

Hotel Reflections Inn
Hotel Reflections Inn
Hotel Reflections Inn
Hotel Reflections Inn

Podobné recenzie Lefkada

Hotel Christiana
Hotel Christiana 3*
Grécko, Lefkada, Nidri
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...