Hotel Mitsis Serita Beach

4*4*4*4*
Anissaras, 70014, Crete, Greece
Hotel Mitsis Serita Beach GalériaGaléria (6 + 7)
75%
Celkovo hodnotený
ako 24. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné2
Dobré1
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Mitsis Serita Beach od703€vrátane poplatkov

Hotel Mitsis Serita Beach recenzie

Archív recenzií

Miro Detail recenzie

5 hviezdičiek si nezaslúži

, (51 - 60 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
56%
Ivana Detail recenzie

Skvelá dovolenka, ktorá splnila očakávania

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
89%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Hotel je vzdialený od letiska cca 30 min. autobusom, my sme pricestovali v noci a boli sme ubytovaní ihneď, všetko prebehlo veľmi rýchlo, dostali sme základné informácie, náramky, kľúče, zamestnanec naložil kufre na vozík a odviedol nás pred izbu. Rezort je veľmi pekný, udržiavaný, čistý, my sme boli nadšení v podstate zo všetkého - ubytovania, prostredia, stravy, služieb, jediné, čo nás neuspokojilo, je pláž... O rezort sa zamestnanci denne príkladne starajú - každý večer vyčistia okolie bazénov, upracú ležadlá, udržiavajú zeleň, upratovačky pracujú celý deň, čistia chodníky a okolie budov, perfektne upratujú izby, čašníci v baroch a jedálni pracujú nepretržite, pričom stále vyzerajú v pohode, všetko stíhajú, nikde sa na nič nečaká, nie sú dlhé rady. Sú tu animátori, ktorí zabávajú dospelých aj deti, pre deti je tu samostatná budova s dvoma herňami a toaletou, vedľa je detské ihrisko. Každý večer je predstavenie v amfiteátri, v hlavnej budove je herňa s pár automatmi (jazda na aute, pinball a pod.), wellness - pri príchode sme dostali poukaz na 15 min. masáž zdarma. Podľa mňa je hotel vhodný pre kohokoľvek - rodiny s deťmi, pár aj jednotlivca, v akejkoľvek vekovej kategórii.
5*5*5*5*5*
Izby
Boli sme ubytovaní v štandardnej izbe, na prízemí, v takej menšej trojpodlažnej budove, napriek tomu sa nám nezdalo ďaleko ani do jedálne, ani na pláž, ani do baru. Jeden z bazénov sme mali priamo oproti izbe. Po zotmení bol vonku úplný kľud - boli sme ďalej od jedálne, reštaurácií, baru a amfiteáter je bokom od všetkého. Zo susedných izieb nebolo počuť žiadnu vravu, akurát čo bolo počuť, keď niekto púšťal vodu, príp. hýbal nábytkom. Denne chodila upratovačka, vždy vystihla čas, keď sme neboli na izbe, vymenila všetky uteráky (aj tie, čo boli zavesené), umyla dlážku aj dlažbu na terase, ustlala a myslím, že aj plachty na prikrytie vymenila viackrát za náš pobyt. Každý druhý deň nám jeden pán doplnil 2 litrové fľaše vody do chladničky. Boli sme na izbe dvaja dospelí a jedno dieťa, mali sme len dva kufre, takže izba bola pre nás dostatočne priestranná, ale ak by sme boli štyria (čo vo v rovnakých izbách boli), už by sme sa asi trochu tlačili. Najskôr sa mi zdalo, že je na izbe málo úložného priestoru, ale nakoniec sme sa v pohode pomestili. Jediné, čo nám vadilo, bolo, že z dvoch balkónov nad nami boli odtoky na vodu a voda nám kvapkala presne pred vchod, polovicu pobytu sme tam mali mláku a dosť sa na tom šmýkalo. Ale čo som pozerala, naša budova bola jediná, čo mala takého odtoky z balkónov.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pláž sa nachádza hneď za bránou strediska, akurát treba prejsť cez cestu, ktorá ale nie je veľmi rušná. Pláž je kamienková, najskôr trošku väčšie a pri vstupe do mora drobné kamienky, čo by bolo úplne v pohode, ale v mori aj okolí sa nachádzajú skaly, skalné platne, ktoré treba prekonávať, ja by som to bez topánok do vody nedala. Boli stále malé vlnky, pričom bola vyvesená červená zástava, čo znamená, že by sa nemalo ísť do vody, ale ľudia v nej bežne boli, tak neviem. Nám takáto pláž postačovala, dcéra sa pohrala na brehu, vo vode sme sa chvíľu pohojdali vo vlnách, trošku zaplávali, ale na nejaké lepšie vyšantenie sa v mori to nie je. Ja som sa tam necítila úplne bezpečne, ani v mori, ani na móle, ktoré bolo vybetónované, šmykľavé, obhádzané veľkými skalami. V okolí sú aj trochu lepšie pláže, tak 10-15 min chôdze smerom na Heraklion.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava bola úplne najlepšia, obrovský výber s miernymi obmenami medzi obedom a večerou a zo dňa na deň, neviem si predstaviť, že by si tu niekto nevybral, to už naozaj neviem, čo taký doma jedáva. Jedlo bolo veľmi chutné, môj manžel nemá rád bylinky, ktoré tu dávajú asi do všetkého, ale aj on si vždy nakoniec niečo vybral a dobre sa najedol. K obedu a večeri sa dali u čašníka objednať alko aj nealko nápoje, vždy sa prišli spýtať, či si niečo dáme, inak boli stále k dispozícii džúsy a voda. Väčšinou bývajú v recenziách sťažnosti na nedostatok ovocia, príp. rýb a morských plodov, tu bolo každý deň všetko. Okrem jedálne sú tu 3 reštaurácie, kde sa treba vopred objednať, najlepšie hneď pri príchode, lebo voľný termín môže byť až o 3-4 dni. Ak niekoho prepadne hlad, keď je jedáleň zatvorená, v Creperie Pool bare robia palacinky, majú koláče a zmrzlinu.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personál bol úžasný, všetci pracovali od rána do večera a stále rovnakým tempom, v dobrej nálade, ochotní, obdivujem ich za to.
5*5*5*5*5*
Šport
Ťažko sa mi hodnotí, my sme nič nepotrebovali, prišli sme sa sem okúpať či už v mori, alebo bazénoch. Oceňujem tobogan a šmykľavky do detského bazéna, niekde nepúšťajú na tobogany deti pod 10 rokov a ktoré nevedia plávať, tu mohla dcéra (4 roky) ísť so mnou v pohode. Dali sa tu zahrať šípky, zacvičiť si v bazéne aquagym aj na brehu bodyforming, myslím, že sa hralo aj vodné pólo. Vždy 10 min. predtým vyhlasovali do mikrofónu, že sa bude niečo diať a aj animátori chodili pomedzi ľudí a zvolávali ich. Asi 10 min. chôdze od hotela je stredisko vodných športov, kde sa môžu hoteloví hostia zadarmo povoziť na banáne a teraz neviem či na kajakoch, alebo vodných bicykloch, čo si teda neviem na tých vlnách celkom predstaviť. Dá sa zaplatiť si parasailing (to sme videli, že je nepretržite využívané) a určite aj iné aktivity.
Tipy
Tipy
Výlety, ktoré nám predstavila delegátka, by som najradšej absolvovala všetky, vyzerali úžasne, zaujímavo, ale dcéru by to zatiaľ nezaujímalo, takže sme sa prešli len kúsok na jednu a druhú stranu popri pláži, je tam pár malých obchodíkov, taverien, supermarket...
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2019, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Peter K. Detail recenzie

Hotel na trávenie príjemnej dovolenky

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
75%
Grétka Detail recenzie

Nádherný komplex

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
81%

Fotografie z recenzií

BazénBazénIzbaIzbaIzbaPlážBazén

Hotel Mitsis Serita Beach - Profesionálne fotografie

Hotel Mitsis Serita Beach
Hotel Mitsis Serita Beach
Hotel Mitsis Serita Beach
Hotel Mitsis Serita Beach
Hotel Mitsis Serita Beach
Hotel Mitsis Serita Beach

Podobné recenzie Kréta

Hotel Dessole Malia Beach
Hotel Dessole Malia Beach 4*
Grécko, Kréta, Malia
. najlepšie hodnotenie
41 recenzií
76%
Hotel Knossos Royal Village
Hotel Knossos Royal Village 5*
Grécko, Kréta, Anissaras
. najlepšie hodnotenie
22 recenzií
76%
Hotel Mitsis Serita Beach
Hotel Mitsis Serita Beach 4*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
75%
Hotel Miramare
Hotel Miramare 3*
Grécko, Kréta, Malia
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
75%
Hotel Marianna
Hotel Marianna 2*
Grécko, Kréta, Hersonissos
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
92%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...