Hotel Porto Belissario

3*3*3*
Hotel Porto Belissario GalériaGaléria (5 + 6)
56%
Celkovo hodnotený
ako 129. najlepší z 152.
v oblasti Kréta
Úžasné0
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé2
Zlé1
Veľmi zlé0
Porto Belissario od683€vrátane poplatkov

Hotel Porto Belissario recenzie

Archív recenzií

Adriana Detail recenzie

Najhoršia dovolenka v Grécku

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
36%
Monika Detail recenzie

Úžasná dovolenka v krásnom, kľudnom...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
90%
Martina Detail recenzie

Areál hotela je veľmi pekný, zodpovedá...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
56%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
3*3*3*
Izby
Areál hotela je veľmi pekný, zodpovedá fotkám v katalógu. Samotný hotel má jednoduchú recepciu prepojenú s jedálňou. Priestory sú pekné a čisté. Najlepšia je terasa s krásnym výhľadom na more, kde sa dá aj raňajkovať. Izby sú typicky rustikálne zariadené a pôsobia dosť chladno a neútulne. Podľa mňa nie sú vhodné pre mladého moderného človeka, ktorý vyžaduje aký taký komfort. Taktiež kúpeľňa je skôr staršia, okrem sociálneho zariadenia je tam iba sprchový kút so závesom. Za najväčšie negatívum pokladám strašné tesnenie vchodových dverí, ktoré nie je takmer žiadne. Asi dve noci fúkal taký vietor, že bol nenormálny prievan a vyvalilo nám vchodové dvere...potom sme ich museli každú noc upchávať uterákom a zabarikádovať chladničkou(!!!), ale vietor bol taký silný, že ešte aj tú odsunul. Pozitívom je krásny výhľad a technické vybavenie izby (TV, individi klima, chladnička). Keby som to mala zhrnúť, do tohto hotela by som sa už určite nevrátila, a to najmä kvôli jeho ZLEJ polohe a nekomfortným izbám. Večer sa tam nemáte ísť kde ani poprechádzať, keď nepočítam supermarket, ktorý je vzdialený asi 15 min peši. Dedina Ferma je jedna prašná ulica, takže si nepredstavujte žiadnu typickú grécku dedinku. Najbližším mestom, kde sa dá poprechádzať alebo si užiť trošku života je Lerapetra, tam sa však dostanete jedine taxíkom a to za 15eur, nižšiu cenu nezjednáte, alebo autobusom, na ktorý si však musíte dlhšie počkať. Takže tí, ktorí túžia po večerných prechádzkach alebo nočnom živote si tu určite neprídu na svoje.
3*3*3*
Pláž
Ku pláži sa dostanete po schodíkoch, pláž je malá, žiadne lehátka ani služby. More bolo čistučké a malo kráaasnu farbu (farba mora bola asi najkrajšia). Piesok tmavý, nič moc. My sme tam strávili len prvý a posledný deň, ale keby sme tam mali byť celý týždeň, tak to by bolo neuspokojivé. Pozitívom málo ľudí, žiadne vlny, slabší vietor ako pri hoteli. Inak pláže na Kréte (aspoň tie, na ktorých sme boli) celkovo nie sú nič extra, sú skôr malé a úzke, aj tie najkrajšie pláže kde sme boli (najkrajšie podľa sprievodcu) nás nejak neočarili, taký štandard. S najkrajšou plážou na Rhodose sa to nedalo porovnať...a to nám trochu chýbalo, taká krásna, piesočnatá, panenská pláž.
4*4*4*4*
Strava
Strava bola typická grécka, mne osobne veľmi chutila. Hoci je večera servírovaná, mali ste na výber z niekoľkých šalátov (tie boli výborné, cestovinové, zeleninové..), predjedlo bolo väčšinou tiež veľmi chutné (najmä koláče z lístkového cesta plnené špenátovou alebo syrovou zmesou). Keď som toto všetko zjedla, na hlavné jedlo som už ani nemala chuť (väčšinou pozostávalo z mäsa a zemiakov- ale tie neboli veľmi dobre urobené). Dezert bolo buď ovocie, alebo zmrzlina, raz sme mali vynikajúci pudingový zákusok. Ale sladkostí mohlo byť aj viac.
5*5*5*5*5*
Personál
Bez problémov, ochotní
1*
Šport
žiadne neboli :)
Tipy
Tipy
Odporúčam požičať si aspoň na dva dni auto(my sme si požičali v lerapetre, cena 45 eur na jeden deň). Prvý deň sme si spravili výlet na pláž VAi, po ceste sme sa zastavili v meste Sitia (veľmi pekné mesto a pekná destinácia), ďalej v kláštori Toplou (mal krásnu výzdobu, ale za všetko sa platilo.., nemohli sme ani fotit). Pláž Vai bola pekná, plná paliem, ale nebolo to nič úchvatné. Zastavili sme sa aj na nejakých archeologických náleziskách, ale poväčšine to bola len kopa kamenia.. Druhý deň sme navštívili mesto Agios Nikolaos, pekné malebné mestečko, treba sa tam poprechádzať. Po ceste sme sa zastavili vkláštori Faneromenis a ten naozaj stál za to! Nádherný výhľad, prekrásna výzdoba, kláštor je v podstate v jaskyni, môžete sa tam ponúknuť aj ich typickým sladkým okrúhlym chlebíkom. Jeden deň sme si spravili výlet aj do hlavného mesta a Knossosu. Hlavné mesto vás ničim okrem benátskej pevnosti v prístave neočarí, povedala by som že lerapetra je dokonca zaujímavejšia. Ale palác Knossos treba vidieť, aj keď tí, ktorým história nič nehovorí a nemajú dobrú predstavivosť, sa tam budú asi nudiť. Mne sa tam však páčilo, ale raz vidieť stačilo :) Určite však odporúčam zastaviť sa v dedinke Kritsa, tá je naozaj typická, v miestnej taverni výborne varia. A ešte dávam tip na výlet na ostrov Chrissi, tam bola pláž nádherná, ale zase v mori ste museli zdolať rozsiahle kamenné plochy aby ste sa dostali na piesočnatú plochu. A boli dosť veľké vlny. takže z plávania nič nebolo. Navyše tam pobyt trval len nejaké 4 hodinky, lebo len tak premávali lode.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2009, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
kostas Detail recenzie

Jedina nevyhoda hotela je, ze lezi na pomerne...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
54%

Fotografie z recenzií

staré popraskané balkónové dverenové dvereareál je pekný, ale hrozne fúkastarý a nový balkónstaré netesniace dvereVýhľad z okna

Hotel Porto Belissario - Profesionálne fotografie

Hotel Porto Belissario
Hotel Porto Belissario
Hotel Porto Belissario
Hotel Porto Belissario
Hotel Porto Belissario

Podobné recenzie Kréta

Hotel Talea Beach
Hotel Talea Beach 3*
Grécko, Kréta, Bali
. najlepšie hodnotenie
52 recenzií
57%
Hotel Agelia Beach Hotel
Hotel Agelia Beach Hotel 5*
Grécko, Kréta, Sfakaki Pagalochori
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
47%
Hotel Porto Belissario
Hotel Porto Belissario 3*
Grécko, Kréta, Ferma
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
56%
Hotel Sandy Beach
Hotel Sandy Beach 3*
Grécko, Kréta, Georgioupolis
. najlepšie hodnotenie
12 recenzií
55%
Hotel Bali Mare
Hotel Bali Mare 2.5*
Grécko, Kréta, Bali
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
55%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...