Hotel Iberostar Odysseus

5*5*5*5*5*
Hotel Iberostar Odysseus GalériaGaléria (6)
86%
Celkovo hodnotený
ako 9. najlepší z 41.
v oblasti Kos
Úžasné1
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Iberostar Odysseus od792€vrátane poplatkov

Hotel Iberostar Odysseus recenzie

Archív recenzií

Danka Vanekova Detail recenzie

Nasa zatial najlepsia dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
86%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
Skvely hotel, so sluzbami na urovni., Velmi mily personal, krasne ubytovanie, skvela strava, super bazeny aj more super (mali sme aj vlny par dni, co bolo skvele). Uzasny hotel aj pre rodiny s detmi :-) Areal hotel aj udrziavany a pekny. vsade je zelen, kvety a bazeniky. velmi pekne :-) My sme chytili super cenu na tento hotel v super LM :-) Delegatka sa o vsetko skutocne postarala, bolo v hoteli kazdy den.. Hned ako sme prisli, uz na nas cakali a hned nas aj ubytovali. Na recepcii si mozete vybavit za kauciu 40 eur dve plazove osusky (velke modre osusky). Po zaplateni 40 eur (na 2 uteraky) dostanete karticky, ktore si potom v Spa cente vymenite za osusky a tieto si mozete chodit kazdy den menit (my sme chodievali vzdy po ranajkach, lebo sme ich mali vzdy mokre, malokedy sa nam uschli..). pri odchode z hotela vratite v Spa cente osusky , vratia Vam karticky a spolu s dokladom o zaplateni kaucie, Vam kauciu za osusky na recepcii vratia. Odporucam zobrat si tieto osusky, je to lepsie ako nosit si vas uterak, lebo sa strasne tazko schnu veci a takto mate kazdy den cisty uterak, co je super a nenicite si svoju osusku solou z mora a podobne :-)) Je sice pravda, ze plaz nie je nic moc extra (kedze vsetky plaze v grecku su verejne..), a teda si tuto plaz hotel nemoze upravit po svojom, ale snazia sa dohodnut nejako s vladou aby si tuto plaz mohli pri hoteli upravit, tak mozno uz buduci rok bude plaz uplne ina ako tento rok, nechame sa prekvapit. Avsak bazeny su dostatocnou nahradou za nic moc plaz a navyse mozete lezat pri bazene a vybehnut sa okupat do mora (ako sme to robili my, kedze bazen je na krok od mora :-D co je super. lezite pri bazene a vidite na more a pocujete ho, je to super. Animatori boli strasne mili, ked sme tam my prisli, tak animatori z Klubu markiza akurat odchadzali domov, ale to nevadilo.. Ostali tam traja animatori Denis, Franceska a Greg a ti boli uplne super. vecer robili program , dokonca bol jeden vecer aj fakir a brusna tanecnica. skvely program naozaj. bavili sme sa tam aj po veceroch. robili aj skvele miesane drinky vramci Ultra all inclusive. Ak chcete ist pozriet do Kosu (je to cca 4-6km) tak priamo pred hotelom je busova zastavka. bus chodi cca kazdu pol hodinku a z mesta Kos do hotela chodi kazdu hodinu :-) Tak isto odporucam pozriet si aj plaze v Tigaki, da sa tam ist aj na bicykli, kedze to je cca 4 km. pozicanie bicykla stoji asi 5 eur na den. poziciavaju aj auta, alebo motorky. Vsetko sa da pozicat priamo v hoteli, co je super a da sa kludne pochodit aj cely ostrov :-) Bola to nasa najlepsia dovolenka a velmi radi sa do tohto hotela vratime. Hotel skutocne odporucame, prezili sme tam naaaaadhernu dovolenku.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Ubytovanie bolo velmi pekne, vkusne. Na izbe nove TV, rychlovarna kanvica,hrnceky,fen, chladnicka, kazdy den doplnany minibar (2 vody,2 piva, 4 nealko napoje v plechovkach - vacsinou 3x pepsi a jeden 7-up). Kazdy den upratane a ciste uteraky. Velka spokojnost.
4*4*4*4*
Pláž
plaz maju malicku, a uzku, asi jedine minus. ale da sa lezat pri bazene a chodit sa kupat do mora :)) kedze bazen je aj hned pri plazi.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Vyborna. Nevedeli sme si vybrat. Varili naozaj vynikajuco a vsetci boli velmi mili. Vela ovocia , kazdy den bol melon, nektarinky, hrozno,banany, jablka... na ranajky krajane grepy, pomarance a pomelo. Velmi vela zeleniny, rozne salaty a tak isto aj rozne druhy masa (dokonca robili aj rezne), viacero cestovin na vyber, a dokonca vzdy aj nieco bezmasite.. vzdy 2 polievky na obed aj na veceru a vyborne :-) proste obrovsky vyber.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Velmi mili prijemny a usluzny personal. kazdy sa na vas usmieval, zdravil vas a ked ste sa usmievali tiez, dali by Vam aj modre z neba. velka spokojnost, uzasny hotel.
3*3*3*
Šport
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hydrotour
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2012, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Hotel Iberostar Odysseus - Profesionálne fotografie

Hotel Iberostar Odysseus
Hotel Iberostar Odysseus
Hotel Iberostar Odysseus
Hotel Iberostar Odysseus
Hotel Iberostar Odysseus
Hotel Iberostar Odysseus

Podobné recenzie Kos

Hotel Marmari Beach
Hotel Marmari Beach 4.5*
Grécko, Kos, Marmari
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
77%
Hotel Caravia Beach
Hotel Caravia Beach 4*
Grécko, Kos, Marmari
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
81%
Hotel Iberostar Odysseus
Hotel Iberostar Odysseus 5*
Grécko, Kos, Tigaki
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
86%
Hotel Sovereign Beach
Hotel Sovereign Beach 5*
Grécko, Kos, Kardamena
. najlepšie hodnotenie
10 recenzií
74%
Hotel Aquis Marine Resort & Waterpark
Hotel Aquis Marine Resort & Waterpark 4*
Grécko, Kos, Kos Town
. najlepšie hodnotenie
9 recenzií
74%

Hotel Iberostar Odysseus taktiež známy ako:

  • Hotel Iberostar Astir Odysseus

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...