Apartmány Byron

2*2*
Apartmány Byron GalériaGaléria (4 + 2)
61%
Celkovo hodnotený
ako 33. najlepší z 41.
v oblasti Kos
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé1

Apartmány Byron recenzie

Archív recenzií

Kristína Detail recenzie

Druhé najhoršie ubytovanie v Grécku, čo sme...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
46%
1*
Celkové hodnotenie
Apatmánový dom sa nachádza priamo na pláži ako predposledná budova na konci Tigaki v smere na hlavné mesto Kos. Transfer z letiska je cca 30 min. Ubytovaní sme boli ihneď. Vzdialenosť od centra Tigaki je pešo asi 40 minút, je to vcelku ďaleko, ale môžete využiť autobus (cca 2eura 1 cesta, rovnaká cena je až do hl. mesta) alebo si požičať na viac dní auto, bicykel, atď. Za apt. domom je zastávka autobusu - konečná a večer je od cesty počuť hluk motoriek, áut a točenie sa busov. Pláž je piesočnatá, úzka ale dlhá, v smere na Tigaki vedie za plážou dosť využívaná cestá komunikácia a hlavná pláž Tigaki je široká s kopou slnečníkov, vodné športy= klasika hlava na hlave. Pláž pred apt. domom je pokračovaním záhrady so vstupom s kameňmi, treba obuv, alebo sa dá vojsť o pár metrov ďalej smerom na Tigaki bez problémov na piesku. Ležadlá zadarmo, ale musíte si ich "uchmatnúť" ráno ak natrafíte na spolubývajúcich s tzv. "uterákovou kultúrou". Slnečníky netreba, sú tam stromy. Na pláži väčšinou len hostia z Byronu, čiže vcelku pokojné prostredie. Pláž nebola vyslovene špinavá, ale ani čistá. Voda je pekná. Ubytovanie neodporúčame rodinám s deťmi. Pokiaľ by apt. dom nebol situovaný priamo na pláži a izby nemali sociálne vybavenie, bola by to úroveň turistickej ubytovne. Mieste komáre sú neskutočne odolné, nikdy sme ich toľko nezažili a neúčinkuje na nich takmer nič= ťažké noci. V kombinácii s izbou na druhom poschodí, ktorá spĺňa úlohu sauny, je to po pár dňoch "dovolenka snov" :).
2*2*
Izby
Pobyt sme mali objednaný 7 mesiacov dopredu s požiadavkou dvojlôžkových izieb pri sebe na poschodí - výsledok: nemali sme. Domáca rozdeľuje izby podľa kľúča " rovní a rovnejší"= Izby s klimatizáciou, kávovarom a televíziou nie sú pre Slovákov a Čechov, ale pre iné národnosti ako Belgičania atď. Domnievame sa, že toto bol ten dôvod, pre ktorý nevyhoveli našej požiadavke, keďže dve dvojposteľové izby ( č. 13- horšia a č. 11- klíma plus lepšie vybavenie ) boli na prvom poschodí, ale nám dali len č. 13 a druhú izbu nám šupli na druhé poschodie. Ak by sme boli dva dospelé páry, v pohode, ale nie babka s vnukom a rodičia, čo potrebujú byť pokope. Takže sme dopadli tak, že syn spal klasicky s nami v posteli a behali sme medzi poschodiami. Domáca to nevyriešila výmenou izby, ale na druhý deň nám upratovačka priniesla pružinovú prístelku pre syna. Tá nám aj tak slúžila ako vešiak na veci, keďže 3 ročné dieťa z takej postele spadne a dospelý človek sa ani nevie otočiť, lebo to vŕzga pri každom pohybe. Vybavenie izby zastaralé, doodierané, vchodové dvere sa nedali otvoriť, lebo zadrhávali, kľúč sa nedal vytiahnuť. Dvere do kúpelne sa naopak nedali zatvoriť, jedine ak sa zamkli. Lampa zlomená, ďalšia mala len žiarovku. Na záver pobytu sme zistili, že k dispozícii sú aj lepšie izby, ktoré majú aj klimatizáciu, kávovar aj TV. Tieto sú však asi určené iným národnostiam. Takýto prístup je smutný. Okná ani balkónové dvere nemajú sieťky, raid ani iné prípravky proti komárom boli absolútne neúčinné, tešili sme sa domov, že sa po 11 dňoch vyspíme viac ako 3 hodiny vkuse. Pre deti toto ubytovanie nie je vôbec vhodné, 3 ročný syn vyzeral po 2 dňoch, ako keby prekonal ovčie kiahne a potničky mal úplne všade. Upratovanie každý deň = vytretie podlahy špinavým mopom a vyhodenie košov. Posteľné prádlo menili 3krát. Ak dostanete izbu na druhom poschodí, nezaručí Vám to, že si k Vám mravce nezájdu cestu a ak vystihnete horúčavy, v noci nemáte šancu spať kvôli teplu, komárom lebo musíte vetrať, aby ste sa neudusili a sieťky nie sú, hluku z cesty a pravidelne sa zapínajúcou chladničkou. S malým dieťaťom boli tie noci hotová agónia, lebo ak sme chceli, aby bol v pohode a spal, my sme museli vstať každú hodinu-dve vetrať a vyzabíjať komáre.
4*4*4*4*
Pláž
4*4*4*4*
Personál
Videli sme len uja záhradníka a tetu upratovačku. Snažili sa vrámci možností. Komáre začínajú nalietavať do izieb, akonáhle ujo záhradník večer zapne zavlažovanie trávnika.
Tipy
Tipy
Asklepion, Kefalos a pláže, Zia. V Tigaki je úžasná rodinná grécka reštaurácia Sun Shine, lepšie pripravené grécke jedlá sme nejedli.
Hl. mesto Kos je pekné ( úžasne zrekonštruovaná Casa Romana ), ale zanedbané vplyvom terajšej situácie s migrantami, ktorí sa zdržujú v centre, keďže presne tam je aj policajná stanica v prístave, pri ktorej čakajú na svoje doklady, aby mohli pokračovať na trajekt do Atén či Pireusu. Nestretli sme sa so žiadnym obťažovaním, sú neškodní. Boli sme tu pred 12timi rokmi a bolo to prenádherné mesto po všetkých stránkach. Lambi ani Psalidi nemá momentálne význam navštíviť, tu sa migranti vyloďujú a na plážach je neporiadok.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2015, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
pláž pred ByronomByron od pláže
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Silvia Detail recenzie

Krasny vyhlad na more

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
64%

Fotografie z recenzií

pláž pred ByronomByron od pláže

Apartmány Byron - Profesionálne fotografie

Apartmány Byron
Apartmány Byron
Apartmány Byron
Apartmány Byron

Podobné recenzie Kos

Hotel Summer Palace
Hotel Summer Palace 5*
Grécko, Kos, Kardamena
. najlepšie hodnotenie
12 recenzií
67%
Hotel Sun Palace Resort & Spa
Hotel Sun Palace Resort & Spa 4*
Grécko, Kos, Mastichari
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
59%
Apartmány Byron
Apartmány Byron 2*
Grécko, Kos, Tigaki
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
61%
Hotel Zorbas Beach
Hotel Zorbas Beach 4*
Grécko, Kos, Tigaki
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
65%
Hotel Archipelagos
Hotel Archipelagos 3.5*
Grécko, Kos, Psalidi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...