Hotel Blue Lagoon Resort

5*5*5*5*5*
Hotel Blue Lagoon Resort GalériaGaléria (5)
75%
Celkovo hodnotený
ako 15. najlepší z 41.
v oblasti Kos
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Blue Lagoon Resort od772€vrátane poplatkov

Hotel Blue Lagoon Resort recenzie

Archív recenzií

Lucia Detail recenzie

Hotel ponúka všetko na čo si len spomeniete....

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotel ponúka všetko na čo si len spomeniete. Keby ste z neho dva týždne nevyšli, vôbec by ste sa nenudili. Ak na pláži príliš fúka, ľahnete si k bazénu, odkiaľ môžete neustále odbiehať najesť sa alebo do baru. Podotýkam, že v hoteli sa nachádza aj niekoľko bazénov a tiež bazén pre deti, takže hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi. No a hotel či hlavné mesto ponúkajú množstvo zábavy. Ak sa rozhodnete pre tento hotel, nebudete ľutovať peniaze ani čas strávený v ňom. Pre nás to bola najlepšia dovolenka v živote!!!
5*5*5*5*5*
Izby
Hotel pozostáva z niekoľkých budov. V hlavnej budove hotela sa nachádza recepcia, obchod so suvenírmi, internetová miestnosť, bar, hlavná reštaurácia (v hoteli sa nachádza niekoľko barov a reštaurácií!!!) a pod hlavnou budovou aj kadernícky salón. Hostia sú ubytovaní v budovách okolo hlavnej budovy, ktorých je asi deväť. Treba podotknúť, že ide o naozaj obrovský komplex a môže sa stať, že Vás ubytujú aj 5-7 minút chôdze od hl. budovy. Nie je to však vôbec problém, pretože je to pekná prechádzka. Tí, ktorým sa nechce chodiť pešo si môžu na recepcii cez telefón objednať "hotelové autíčko", ktoré sa podobá tomu golfovému, prípadne si ho stačí cestou stopnúť, keďže tieto autíčka neustále chodia hore-dolu po celom komplexe . Je to naozaj úžasne vymyslené a treba to vyskúšať :) Hotel je takmer nový, má nádherný obrovský bazén (4000m2) a perfektne udržiavanú záhradu s palmami a kaktusmi, kde sa budete cítiť ako na pravej exotickej dovolenke :) Pri bazéne sú zadarmo k dispozícii lehátka a čisté osušky. V hoteli sa dokonca nachádza Wellnes & SPA, kde Vám ponúkajú sauny, bazény a masáže (je to ale dosť drahé). Večer si môžete zájsť do hotelového kina za 1euro, kde dostanete aj pukance, avšak filmy sú v angličtine. Každý večer sa konajú aj animačné večery (napr. fakír, brušné tanečnice, karaoke show, grécky večer, diskotéka a pod.) Minútu od hotela sa nachádza aj supermarket, ktorý je ale dosť predražený. V meste nájdete všetko o 20-30% lacnejšie. Čo sa týka izby, nás najprv ubytovali na prízemí, čo nám celkom nevyhovovalo, pretože máme radi balkón a výhľad, ale so zmenou izby nebol na recepcii žiadny problém. Izby sú veľmi pekné, denne upratované. Na začiatku pobytu si v izbe nájdete misu s čerstvým ovocím (my sme mali jablká) a ako pozornosť hotela fľaštičku gréckeho olivového oleja. V izbe sa nachádza TV, chladnička, župany, hotelové papučky :), fén a denne sa vymieňajú uteráky, osušky a v prípade potreby aj sprchový gél, šampón a mydlo. V izbe sa nachádza aj klíma, ktorú takmer nepočuť. No a hneď pri príchode do hotela Vás privítajú pohárom šampanského!!! No proste paráda :)
3*3*3*
Pláž
Pláž bola pre nás trošku sklamaním. Je síce piesčitá a hotelom udržiavaná, ale vstup do mora je dosť kamenistý (asi 2 metre, potom je to už v pohode). Rozhodne si so sebou vezmite obuv do vody. Dosť to po tých kameňoch naboso bolí :( Avšak za takýto vstup do mora hotel nemôže. Čo však hotelu vyčítam je to, že lehátka na pláži sú za poplatok (5 eur na deň), čo mi pripadá smiešne, keďže ide o ALL INCLUSIVE hotel a všetko by už malo byť v cene. Pláž hotela sa nachádza na náveternej strane ostrova, takže tam dosť fúka a tvoria sa veľké vlny. Ale keď nefúka, more je nádherne čisté a vidno až na dno aj niekoľko metrov od brehu.
5*5*5*5*5*
Strava
Tak jedlo nemalo chybu!!! Máte možnosť sa najesť v niekoľkých reštauráciách, hoci najlepšia je hl. reštaurácia Nisos v hlavnej budove, kde môžete sedieť aj vonku a pozerať sa priamo na bazén. Jedlo bolo naozaj úžasné. Raňajky: rôzne druhy pečiva (žemle, buchty, chlieb, toasty, rožky a to klasické, grahamové alebo celozrnné), maslo, margarín, džemy od výmyslu sveta, niekoľko druhov šuniek, salám, syrov, čerstvé chrumkavé croisanty, vajcia na rôzne spôsoby (praženica, omeleta, volské oko, vajce na tvrdo, na mäkko), fazuľa, párky, klobásky, opečená slaninka, rôzne slané koláčiky, čerstvá zelenina (uhorky, paradajky, paprika, šalát, zelené a čierne olivy, biela a červená kapusta), ovocie (hrozno, marhule, broskyne, nektarinky, žltý a červený melón, slivky, jablká, banány) rôzne nátierky, ryby... Obedy: rôzne druhy mäsa na rôzne spôsoby (baranie, hovädzie, jahňacie, kuracie, bravčové, zajačie, divina), rôzne zeleninové prílohy a šaláty, tzatziky, špagety, pizza, rôzne druhy rýb, striedala sa kuchyňa napr. mexická, čínska, španielska, talianska, anglická, grécka a pod. Vždy bol veľký výber zeleniny, ovocia, zmrzliny a mali tam tiež úžasné koláče a torty. Večere: boli podobné ako obedy, ale nikdy ste nemali pocit, že jete to isté, neustále sa to striedalo. Okrem toho bola celý deň k dispozícii zmrzlina, ovocie, ovocná dreň a samozrejme rôzne snacky (palacinky, obložené žemle, pizza, koláčiky). Taktiež je tam možnosť navečerať sa v originálnej gréckej reštaurácii alebo v reštaurácii Grill & Barbeque, kde sa ale treba objednať deň vopred. Čo sa týka nápojov, vždy ste mali k dispozícii kávu, čaj, rôzne džúsy (ananás, jablko, pomaranč), nealkoholické nápoje (coca-cola, sprite, fanta, voda, minerálka), ľad do nápojov, z alkoholických nápojov bolo pivo, červené a biele víno, rôzne miešané drinky, vodka, whisky, martini roso a bianco a rôzne ďalšie aperitívy a likéry
5*5*5*5*5*
Personál
K personálu sme nemali žiadne výhrady. Recepčné, šoféri, čašníci, upratovačky - všetci boli ochotní a milí. Dohovoríte sa anglicky, nemecky, francúzsky, poľsky a dokonca sme na recepcii stretli Slovenku :)
4*4*4*4*
Šport
Hotel ponúka niekoľko športových možností, ako futbal, tenis, volejbal, basketbal, golf (ten je za poplatok)... Zahrať si môžete aj biliard, stolný tenis, stolný futbal. V bazéne pripravujú animátori napr. vodný aerobik či súťaž vo vodnom póle. Na pláži športové aktivity nenájdete :( V hoteli sa nachádza aj fitness centrum.
Tipy
Tipy
Hotel sa nachádza asi 2km od hl. mesta Kos. Je to pekná prechádzka po pláži alebo môžete ísť autobusom spred hotela, ktorý chodí asi každú pol hodinu. Lístok stojí asi 1,30 eurv jednu stranu. Je to historické mestečko s pekným prístavom. Navštíviť treba určite námestie s Hyppokratovou nemocnicou, pod ktorou rastie starý platan. Pod ním vraj samotný Hyppokrates vyučoval. V prístave sa nachádza množstvo lodí, ktoré ponúkajú rôzne výlety. Jednoznačne odporúčam fakultatívne výlety priamo cez tieto lode a nie cez cestovku!!! Ostrov Kos sa nachádza asi 5km od Turecka. Odporúčam jednodňový výlet do tureckého mesta Bodrum, ktorý nás vyšiel 24 eur. Cestovná kancelária chcela 48 eur!!! Stačí, keď si v prístave nájdete loď, ktorá tento výlet ponúka a ak neviete žiaden jazyk, dohodnete sa rukami nohami. Perfektný je aj jednodňový výlet po troch ostrovoch: Pserimos, kde sa budete kúpať v zátoke; Kalimnos, kde navštívite špongiáreň (ukážu Vám, ako sa z morských húb vyrábajú špongie) a ostrov Plati, kde sa budete kúpať na otvorenom mori (fakt krása). Výlet stojí 20 eur vrátane obeda v reštaurácii. Cestovka tento výlet ponúkala za 37 eur. Taktiež odporúčam požičať si auto, prípadne skúter. Auto sme si požičali cez delegátku. Najlacnejší bol Daewoo Matiz za 35 eur/deň. Skúter stál asi 18 eur/deň. Autom prejdete celý ostrov za jeden deň. Oplatí sa navštíviť najkrajšiu pláž ostrova Paradise Beach, Termálne pramene, Old Pyli-historické mestečko so zrúcaninou hradu či dedinku Zia. Tento ostrov je plný historických a prírodných prekvapení. Treba sa po ňom jednoznačne poobzerať.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Aeolus
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2009, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
alena Detail recenzie

hotelu nemozem vytknut ani jednu chybu, tu je ich...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
78%

Hotel Blue Lagoon Resort - Profesionálne fotografie

Hotel Blue Lagoon Resort
Hotel Blue Lagoon Resort
Hotel Blue Lagoon Resort
Hotel Blue Lagoon Resort
Hotel Blue Lagoon Resort

Podobné recenzie Kos

Hotel Atlantica Holiday Village Kos
Hotel Atlantica Holiday Village Kos 4*
Grécko, Kos, Marmari
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
80%
Hotel Blue Domes Resort & Spa
Hotel Blue Domes Resort & Spa 5*
Grécko, Kos, Kardamena
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
75%
Hotel Blue Lagoon Resort
Hotel Blue Lagoon Resort 5*
Grécko, Kos, Lambi
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
75%
Hotel Diamond Deluxe
Hotel Diamond Deluxe 5*
Grécko, Kos, Lambi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Blue Jay
Hotel Blue Jay 2*
Grécko, Kos, Marmari
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
71%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...