Hotel Atlantis

4*4*4*4*
Kos Island, Kos Town 85300, Greece
Hotel Atlantis GalériaGaléria (0 + 12)
61%
Celkovo hodnotený
ako 38. najlepší z 41.
v oblasti Kos
Úžasné1
Výborné4
Dobré2
Skôr zlé1
Zlé1
Veľmi zlé2
Atlantis od600€vrátane poplatkov

Hotel Atlantis recenzie

Archív recenzií

Gabriela Detail recenzie

Skvelý hotel, nádherný ostrov

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
90%
Margaréta Detail recenzie

Ubytovanie nezodpovedá štyrom hviezdičkám

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
33%
Maja Detail recenzie

Skvelá dovolenka, najmä vynikajúca hotelová...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
83%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Priznám sa, že po prečítaní recenzií, keď sme čakali na letisku, sme nastupovali do lietadla sklamaní, ale hneď po pristatí sme boli nadšení. Privítalo nás skromné letisko a skvelá delegátka, ktorá žije dlhé roky v Grécku a svojimi skúsenosťami, perličkami o tejto krajine nám spestrila transfér z letiska do hotela (cca 40 minút). Hotel sa nachádza na opačnej strane ostrova ako je letisko, teda zážitok pre nás bola už cesta k nemu. Po ceste sme videli veľa iných hotelov, pláží a delegátka nám počas celej cesty rozprávala o tomto krásnom malom ostrove a pre nás bol zážitok aj to, ako plynule po grécky komunikovala s veľmi milým šoférom Dimitrim. Hotel je nádherný, najmä vstupná hala a celý veľmi čistý a najmä veľký hotelový areál s nádhernými udržiavanými záhradami. Na vyšších poschodiach hotela boli na niektorých stranách otvorené bočné dvere- výhľad bol nádherný na celé okolie hotela, dali sa tam urobiť krásne fotky. No dajte si pozor, aby sa nestalo to, čo aj nám, že sme sa zabuchli, pretože z vonkajšej strany nebola kľučka a museli sme zliezť po požiarnych schodoch :) Na to, že bol jún tam bolo veľmi teplo a nechápeme ako sa môže niekto sťažovať na silný vietor, ten je veľká záchrana proti silným horúčavám. Iba v jeden deň nefúkal a to dusno sa ozaj nedalo vydržať. Tento hotel je vhodný pre akúkoľvek vekovú kategóriu, nás mladších tam bolo pomenej a asi najviac bolo vidieť rodiny s deťmi, či staršie páry. Ak potrebujete wifi, dalo sa zakúpiť na recepcii za prijateľné ceny.
5*5*5*5*5*
Izby
Nikto nemôže porovnávať 4* hotel v Grécku napríklad s Tureckom (ktoré je vzdialené cez more len 5 km). Gréci sú skromní a tomu svedčí aj ubytovanie, preto nečakajte luxus. Vedľa hlavného hotela sa nachádza menšia budova, kde sme boli ubytovaní my a okrem toho je v areáli veľa bungalovov a iných menších stavieb. Ako som už napísala, bývali sme vo vedľajšej stavbe hotela, priestranná veľká izba, veľmi čistá s veľkým balkónom a ešte krajším výhľadom- na hotel, záhradu a more. Obsahovala manželskú posteľ, dlhý stôl popri stene a nad ním veľké zrkadlo, stolíky pri posteli, 2 stoličky, skriňu, kuchynský kútik, chladničku, Tv, klímu a na terase bolo tiež pekné sedenie. Kúpeľňa bola skromná a hlavne čistá každý deň. Spokojnosť :) ale nie celý hotelový komplex má zrekonštruované izby- spoznali sme rodinu, ktorú ubytovali do izby v inej budove, kde klíma zapáchala a bolo v nej staré zariadenie, delegátke prejavili svoju nespokojnosť s izbou a hotel im ju ochotne vymenil a presunuli ich do hlavnej hotelovej budovy. V takýchto prípadoch sa treba vedieť ozvať. Izbu nám upratovali každý deň dokonale- vždy ustlané, vymenené koše, umyté kúpelne, všetko naozaj čisté.
4*4*4*4*
Pláž
Pláž sa nachádza hneď za bazénmi a záhradou hotela. Široká piesková s prímesou kamienkov a vstup do mora boli iba malé kamienky, voda bola priezračná, aj vo väčšej vzdialenosti od pláže bolo stále pekne vidieť na dno, kde bol iba piesok. Vo vode sme nemali ani len ryby, veľmi čisté more. Tvorili sa menšie vlny od vetra. V jeden deň, kedy fúkal veľmi silný vietor strhlo všetky kamienky do mora a ostal iba krásny piesok, po ktorom sa každý prechádzal a ľudia si užívali obrovské vlny. Čo sa týka pláže, bola taká, ako sa na nej ľudia správali- teda plná ohorkov a taktiež konárov zo stromov. Personál sa staral iba o lehátka a slnečníky, o čistotu pláže nie. My sme si lehátka neplatili, tie najlepšie sa hneď z rána obsadili a preto sme si kúpili na nafukovačky, ležali sme na nich a boli sme spokojní. Hlavné mesto Kos sa od hotela nachádza cca 25 minút chôdze, má nádherné historické centrum a hradby, celé mesto dýcha históriou. Pre tých, ktorým a nechce ísť pešo, dajú sa požičať bicykle na celý deň za 1,50 €.
Tip pre mladých: Na pláži vpravo od hotela asi 5 minút chôdze sa nachádzal skvelý Mylos beach bar, kde hrali každý deň DJs, dalo sa tam dobre zabaviť nielen večer ale aj cez deň. A večer za diskotékami odporúčame ísť do mesta Kos, kde sa nachádza ulička plná diskotékových barov, ktoré ponúkajú welcome drinky zdarma :)
6*6*6*6*6*6*
Strava
Mali sme all inclusive a strava bola najlepšia akú sme na dovolenkách doteraz mali. Vynikajúca kuchyňa, každý deň iné mäso a na iný spôsob, rôzne druhy omáčok a príloh, ryby, cestoviny, veľmi veľa čerstvej zeleniny, rôzne druhy olivového oleja a gréckeho syra. Odporúčame posýpať zeleninu strúhaným slaným syrom, toho sme sa nevedeli dojesť. Všetky jedlá veľmi rýchlo dopĺňali. Taktiež podávali skvelé zákusky, nie príliš sladké, veľmi ľahké a chutné, ovocie, zmrzliny, krémy. Nápoje: pivo, víno, minerálky a rôzne sladké vody, ktoré sme si čapovali sami. Odporúčame večerať na terase, bola stále obsadená, ale treba pár minút počkať kým sa uvoľní miesto, no stálo to za to. Okrem hotelovej reštaurácie sa jedlo podáva aj v reštaurácii, ktorá je hneď pri bazéne. Vnútri sú bufetové stoly a sedenie je vonku. Menší výber jedla, ale je to ideálne pre tých, ktorým sa nechce ísť prezliecť na izbu a môžu sa najesť aj v plavkách. Doobeda v tejto reštaurácií kuchár pripraval aj jedlá so sebou (lunch boxy) a to kebaby, hamburgery, ... pre tých, ktorí chceli ísť na celodenný výlet. Čo sa týka raňajok na výber boli rôzne druhy pečiva, šunky, syry, marmelády a nutely, cereálie atď, veľký výber. Raňajky, obedy a večery sa podávali v reštaurácii formou bufetových stolov. Pri bazéne fungoval bar, kde bola obsluha, ktorá čapovala alkoholické nápoje a podávala zmrzlinu a nealko nápojmi a inými pochutinami sme sa obsluhovali sami. K dispozícií bola káva, čaj, skvelá bábovka, šišky, sušienky, pizza, mini hamburgery a bagetky. Z pláže k baru trebalo prejsť cez záhradu (najviac 2 minúty). Odporúčame navštíviť aj malý rodinný podnik, od hotela smerom do mesta Kosu po ľavej strane, my sme ho navštívili v neskoršej hodine, keď sme boli hladní a ochnutnali sme pravý grécky gyros, výborný! Cena? Menej ako u nás na Slovensku: 2,50 €
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personál bol veľmi milý, najmä vždy usmievavé chyžné a čašníci boli veľmi príjemní, najmä tí starší, nadväzovali milú konverzáciu.
4*4*4*4*
Šport
Chýbala nám vodná zábava- žiaden vodný šport sa tam neponúkal, ani naokolo. Na pláži bola možnosť zahrať si volejbal, animátori ponúkali na obed aerobic v bazéne- to bolo super a poobede vodné pólo v druhom bazéne. Vnútri hotela boli spoplatnené biliardové stoly, ale tie boli často obsadené.
Tipy
Tipy
Strávili sme tu iba 8 dní, ktoré sme strávili len v hotelovom komplexe a v meste Kos. No keby sme boli viac dní určite by sme si ako ostatní požičali skúter, buginu alebo auto a prešli by sme si celý ostrov. Nakoniec sme ľutovali, že sme to neurobili, pretože ostatní boli z ostrova nadšení a rozprávali že sa oplatí navštíviť najmä pláž Kefalos a prírodný morský termálny bazén s teplotou až 50 stupňov Celsia. Kamarátka bola na vedľajšom ostrove mesiac po nás a absolvovala výlet z Kosu loďou do tureckého Bodrumu (potrebujete pas), bola z neho očarená a odporúča a iní turisti odporúčajú aj plavbu loďou okolo ostrovov, kde je možnosť zazrieť v mori aj delfíny.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Turancar
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
hotelová halahotelový areálizbavýhľad z izbyplážvýhľad z hotelovej chodbyniečo z večere
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Ľubica Detail recenzie

Kos je krásny, ale treba ísť z hotela

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
58%
Dodo Detail recenzie

Bolo tam hrozne

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
39%
zuzka Detail recenzie

Nam sa pacilo

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
72%
tomaskova anna Detail recenzie

Dovolenka na tomto malom ostrove bola príjemná,...

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
76%
Johana Bieliková Detail recenzie

Toto stredisko sa nachádzalo v blizkosti...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
64%
Bajzíková Eva Detail recenzie

Veľmi dobrá dovolenka, hotel bol situovaný...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
86%
Kika Detail recenzie

Chcela by som pochváliť peknú, milú ...

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
63%
Fero Detail recenzie

Nastastie nas na 3 den prelozili do ineho hotela....

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
17%

Fotografie z recenzií

šváby nám behali po apartmáneplesnivé dvere v kúpelnikúpeľňa......hotelová halahotelový areálizbavýhľad z izbyplážvýhľad z hotelovej chodbyniečo z večere

Podobné recenzie Kos

Hotel Ammos
Hotel Ammos 4*
Grécko, Kos, Mastichari
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
63%
Hotel Gaia Royal Village
Hotel Gaia Royal Village 4*
Grécko, Kos, Mastichari
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
62%
Hotel Atlantis
Hotel Atlantis 4*
Grécko, Kos, Kos Town
. najlepšie hodnotenie
11 recenzií
61%
Hotel Niriides
Hotel Niriides 3*
Grécko, Kos, Psalidi
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
59%
Hotel Gaia Village
Hotel Gaia Village 3*
Grécko, Kos, Tigaki
. najlepšie hodnotenie
12 recenzií
58%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...