Hotel Archipelago

3*3*3*
Hotel Archipelago GalériaGaléria (1 + 1)
65%
Celkovo hodnotený
ako 30. najlepší z 41.
v oblasti Kos
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé0

Hotel Archipelago recenzie

Archív recenzií

Adriana Detail recenzie

Slušná dovolenka odpovedajúca cena

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
69%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Celkovo to bola dobrá dovolenka za odpovedajúcu cenu. Boli sme na 12 dní od 27. 6. do 8. 7. 2013 - Last minute, za plnú cenu by som bola sklamaná. Hotel zodpovedá 3,5 hviezdičkam, žiadny luxus, no z obrázkov na nete som čakala niečo horšie. Hotel je však celkom pekný, nie veľký, milí personál a je blízko pláže. Jediná nevýhoda je že na ostrove Kos stále fúkalo že vraj po celý rok, ved ako na ostrove takže to bolo celkom oničom ale zato sa dalo na slnku vydržať aj o 12 na obed. Boli sme s priateľom, hotel sa nachádza 6 km od hlavného mesta čo je jediná možnosť zábavy. Hotel je rodinný, bolo tam veľa malých detí, rodín. Nám sa dovolenka páčila, prežili sme 12 pekných dní za rozumnú cenu, no ak hladáte luxus a zábavu priamo pri hoteli tak to v Archipelagu nenajdete. Myslím však, že raz mi návšteva ostrova Kos stačila a už by som sa nevrátila.
4*4*4*4*
Izby
Izby sú fajn, celkom moderný nábytok, kupelka s wc novšie obkladačky aj všetko, nič staré rozpadávajúce sa. Každá izba má balkon. Nie je tam však chladnička, tá by sa zišla.
4*4*4*4*
Pláž
Pláž bola pre mna najväčšie sklamanie. Voda je krásne čistá, priezračná ale pláž kamenová, väčšie menšie kamene, tie sú strašne rozpálené, vstup do vody tiež kamenový lámali sme si tam nohy, odporúčam topánky. Na internete bola pláž popísaná úžasne no mne teda taká nepripadala.
5*5*5*5*5*
Strava
Jedlo je dobré, varené na náš spôsob. nehladajte žiadne špeciality, nerobia sa, ryby boli 2x za pobyt aj to také ako robíme aj doma, inak sa dá vybrať no dosť sa opakuje je to kuracie hlavne pečené aj na šťave, cestoviny, špagety, torty o tie bola bitka doplnajú ich no nie rýchlo, niektorím sa neušlo. najväčšie sklamanie je ovocie iba jablka, pomaranče a od júla aj melon, ten dovtedy nebol. ranajky v pohode, šunka, syr, vajička, praženica, jugurty ... no proste neumirete od hladu. Troch ma zaskočili rady na jedlo ak ste vystilhli zrovna aj ostatných. Inak sa nám zdalo že od 1. 7. sa to tam rozbehlo aj obrusy menili ktoré boli dovtedy dosť špinavé.
5*5*5*5*5*
Personál
personál je veľmi milý, ochotný, my sme menili izbu bez problémovu nám ju vymenili, každý den sa upratuje, čašníci sú zlatí a barman Janis tiež. Gréci sú veľmi milí, priateľskí, personál bol fakt super.
3*3*3*
Šport
hotel neponúka žiadne, ale na pláži pri vedlajšom hoteli boli nejaké vodné športy, my sme to nevyužili takže moc neviem.
Tipy
Tipy
odporúčam navštíviť hlavné mesto Kos town, to má super atmosféru, hlavne večer. dalej 6 km od hotela je Therma, termálny pramen ktorý vyviera na ostroje, síra, bolo tam veľa dôchodcov no vodička teplučká, my sme tam šli na bicykli čo bola dosť fuška lebo sa šlapalo do kopca a ešte aj ten vietor... no dole kopcom sa šla jedna radosť. My sme ešte boli na ostrove Nysiros cez cestovku, to je sopečný ostrov, tam sme boli v kráteroch sopky odikal uniká ešte síra, a potom bola prehliadky hlavnej dediny na ostrove. výlet celkom fajn no 44 € na osobu je dosť. niektorí si požičali skúter, auto, štvorkolku a obišli si celý ostrov, hovorili že to bolo super. Inak v Kos town lode v prístave ponúkajú mnoho dalších výletov za lepšie ceny ako cestovky pr. Bodrum - Turecko. Inak Kos ako ostrov je malý, ničím príliš výnimočný, poväčšinou vrchy, pustatina, málo zelene skôr suchá tráva, chudoba.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hechter
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2013, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
areál hotelu
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Denulka Detail recenzie

Priemerná dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 12 čitateľom recenzia pomohla
61%

Fotografie z recenzií

areál hotelu

Hotel Archipelago - Profesionálne fotografie

Hotel Archipelago

Podobné recenzie Kos

Hotel Mastichari Bay
Hotel Mastichari Bay 4*
Grécko, Kos, Mastichari
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
64%
Hotel Apollon
Hotel Apollon 3*
Grécko, Kos, Lambi
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
68%
Hotel Archipelago
Hotel Archipelago 3.5*
Grécko, Kos, Kos Town
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
65%
Hotel Summer Palace
Hotel Summer Palace 5*
Grécko, Kos, Kardamena
. najlepšie hodnotenie
12 recenzií
67%
Hotel Sun Palace Resort & Spa
Hotel Sun Palace Resort & Spa 4*
Grécko, Kos, Mastichari
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
59%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...