Hotel Cephalonia Palace

4*4*4*4*
Hotel Cephalonia Palace GalériaGaléria (0 + 15)
76%
Celkovo hodnotený
ako 2. najlepší z 11.
v oblasti Kefalónia
Úžasné2
Výborné9
Dobré6
Skôr zlé5
Zlé1
Veľmi zlé0
Cephalonia Palace od669€vrátane poplatkov

Hotel Cephalonia Palace recenzie

Archív recenzií

Ľubica Michalovce Detail recenzie

Bola to veľmi príjemná dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
92%
Stano Detail recenzie

Super dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
100%
Diana Detail recenzie

Super sme si to užili

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
83%
cestovatel111 Detail recenzie

Pláž Xi vyváži nedostatky hotela

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
47%
Matej Detail recenzie

Kľudná dovolenka na peknom ostrove

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
83%
Kristína Detail recenzie

Za tú cenu a hodnotenie na 4 hviezdičky nič moc

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
50%
Veronika Detail recenzie

Úžasná dovolenka a veľmi dobrý hotel

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
81%
Lucia Detail recenzie

Splnené očakávania

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
90%
Katka K. Detail recenzie

Bola to najhorsia dovolenka aku sme kedy zazili

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
53%
Dana Detail recenzie

Štandard

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
72%
Majka Detail recenzie

Perfektná dovolenka, vrátime sa tam

, (21 - 30 rokov, jednotlivec) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
97%
lel Detail recenzie

Bolo super.

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
75%
Katarína Detail recenzie

Hotel vhodný hlavne pre rodiny s deťmi, večer...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
81%
Ivana Detail recenzie

V tomto hoteli sme sa citili naozaj prijemne,...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
81%
Dorota F. Detail recenzie

štandardný **** hotel, udržiavaná záhrada,...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
Lucia Detail recenzie

V hoteli bol túto sezónu problém s nejakou...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
72%
Ivanhoe Detail recenzie

Skrátka super dovolenka, akú sme potrebovali a...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
78%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Skrátka super dovolenka, akú sme potrebovali a očakávali. V kľude a tichu. Aj keď sa za ruchom dalo zájsť do Lixouri. Hotel primeraný na grécke pomery. Hotel, tým že nie je nejak extrémne veľký má veľmi takú rodinnú atmosféru. Boli sme veľmi spokojní a neľutujeme že sme tu boli. Ozaj všetkým doporučujem.
5*5*5*5*5*
Izby
Hotel sa nachádza asi 50 m od peknej piesočnatej pláže. Skladá sa z hlavnej budovy, v ktorej je recepcia a nejaké spoločenské miestnosti, stravovanie a obchodík. Po stranách sú dve dvojposchodové budovy, v ktorých sa nachádzajú jednotlivé apartmány. Úplne dole bývajú ubytované rodiny s deťmi, nakoľko je tam väčšia terasa a výbeh. Nad nimi sú ďalšie dve poschodia. Izby nie sú nijako extra priestranné. Maličká je aj kúpeľňa. My sme na izbe bývali dvaja dospelí plus dcéra na prístelke. Ale zas to nie je nijako strašné. Aj tak tam človek chodí len spávať. Pekný veľký balkón so sedením z umelého ratanu. Na izbe individuálna klíma. Nábytok v izbe: niečo je nové a niečo staršie. Na izbe chladnička - každý deň dopĺňajú na osobu pol litra minerálky. Je tam aj rýchlovarná kanvica, káva, čaj a pod. Uteráky menené každý deň. Takisto posteľná bielizeň veľmi často. Chyžné super - čistota dobrá. Areál hotela nie je nejako obrovský, takže sme mali izbu ďalej od reštaurácie ale zas bližšie k moru a k bazénu. Ale hovorím tieto vzdialenosti sú minimálne. Na izbe telka s nejakými programami zo satelitu. Pre nás tam je len ČT24. Na izbe nebol na počudovanie k TV diaľkový ovládač, tak neviem či sme si ho mali niekde pýtať??? Po prílete do Argostoli sme mali transfer do Lixouri trajektom - veľmi pekné a rýchle. Hotel veľmi kľudný. Pre mladých možno až moc. Nám plne vyhovoval. Okolo hotela sú len nejaké plážové reštaurácie a bary. Nič viac. Takže nejaké večerné promenády po meste a nákupy nehrozia. Ten kľud bol možno aj preto že ešte nebola sezóna, takže nebol nejaký extra animátorský program a pod. Takže o jednástej tichúčko. Keď sme odchádzali tak to už trošku začínalo. Je potrebné si požičať auto - my sme mali Suzuki Jimny taký malý tereniačik bez strechy za 200 EUR na tri dni, boli aj lacnejšie Matiz za nejakých 110 EUR. A pochodiť si ostrov a ostatné pláže. Krásna pláž, ktorú všetkým doporučujem je Petanoi Beach. Ozaj nádhera, tam sme boli viac krát. V požičovni ochotne vysvetlia a dajú mapky čo všetko treba vidieť na ostrove. Ale tie ceny sú len orientačné, tuším že počas sezóny sa trošku zvyšujú. Autopožičovňa je 100 m od hotela. Ale vie to sprostredkovať aj delegátky, za aké ceny to už neviem? Mali sme dokonca aj úraz, kedy bolo nevyhnutné šitie. Takže tiež super. Zavolali sme taxík a ten nás odviezol do Lixouri (asi 7 km zo Xi). Väčšie mestečku - tu sa dá nakupovať a promenádovať. A je tu aj nemocnica. Taxikár všetko za nás vybavil. Zohnal doktorov, všetko vysvetlil, takže super. Čo nás prekvapilo, že sme nič neplatili, ani žiadnu poistku nechceli a to sme tam boli potom ešte dva krát na kontrole. Takže super:-) Let trval 1 hod. 40 min.
5*5*5*5*5*
Pláž
More vzdialené po miestnej komunikácii asi 50 m, je to asi rovnako ako z niektorých apartmánov do reštaurácie alebo podobne. Miestna komunikácia znamená, že tam prejde auto asi raz za hodinu. Cesta vedie len k našej pláži, takže by som o nejakej komunikácii ani nehovoril. Pri mori sa lehátka a slnečníky platia. Tuším 3,50 EUR lehátko. Pláž z tmavým pieskom. Len tu a v okolí našej pláže Xi je piesok, inak skoro na všetkých ostatných plážach na ostrove sú kamienky. Voda nádherná čistá. Žiadne riasy, žiadny ježkovia, žiadne medúzy... Mali sme aj väčšie vlny aj žiadne. Pláž je pekná a čistá. Dá sa po nej prejsť aj ďalej na obidve strany - pekná prechádzka. Na pláži k dispozícii nejaké skútre, banán a podobne. More je pomaly sa zvažujúce t.j. asi dvadsať metrov od brehu je voda po hrudník. Pri bazéne lehátka zadarmo - len treba ráno obsadiť je ich tam menej. A to sme boli mimo sezóny. Na brehu sú skaly podobné ako krieda len šedé, ktoré sa odlupujú a niektorí ľudia sa s tým natierajú po celom tele-sú celý šedý a vyzerajú jak debili:-) Že je to dobré na hydratáciu pokožky. Ale neskúšali sme to.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava veľmi veľmi chutná. Všetko čo bolo k dispozícii bolo super a veľmi chutné. Aj keď výber nebol nijako strašidelný. Už sme zažili aj širší ale hovorím úplne v pohode. Dalo sa super najesť. Nebudem tu rozpisovať nejaké veci čo bolo na raňajky a pod. veď je to všade na dovolenke takmer rovnaké. Netreba sa obávať že by ste si nevybrali alebo že by vám to nechutilo. Asi skôr v teple stojí za to spomenúť pitie ako stravu. Takže na raňajky je tam automat, ktorý dáva Pepsi, Pepsi light, Sódu, 7 up, a dva druhy citrón a broskyňa nejakých ich nápojov, tie sú mimochodom najchutnejšie. Vo vedľajšom automate si načapujete džúsy asi štyri druhy. Potom automat na kávu Nestlé, čokoláda, presso, capuccino a pod. Toto isté je celý deň 9-18 hod. k dispozícii pri hotelovom bazéne. Dá sa to plniť do pohárom papierových aj s vrchnákom a slamkou ako u mekáča. Takže si to môžete zobrať napríklad k moru a pod. Ďalej tu sú celý deň k dispozícii melóny, nejaké sladké koláče a pod. Cez obed v jedálni je zase to isté plus možnosť čapovať si pivo. Celkom chutné Amestel. ďalej víno červené aj biele. A na večeru to isté len myslím že ešte plus nejaké tvrdé koňaky, ouzo a podobne. Takisto všetky tie nealko kombinácie boli k dispozícii aj pri večernom programe.
4*4*4*4*
Personál
Všetci v hotely hovoria anglicky. Pri vstupe do jedálne je taký zlatý pánko, ktorý vás bude po slovensky zdraviť - nejak tam na chod jedálne dohliada. Kopec mladých čašníkov. Myslím že v tých termínoch kedy sme boli neboli žiadny slováci. Ale keď sme odchádzali tak ešte prichádzali nejaký noví. Hotelový animátor je slovák, ktorý je ukecaný jak palacký len počas nášho turnusu sa s aktivitami nejako nepretrhol. Ale možno že to bude počas sazóny inak. Ono niekde pred sezónou ani animácie nefungujú, takže sa nechcem na to sťažovať. A my sme nakoniec boli spokní že máme kľud:-) Chyžné super. Na začiatok som im niečo šupol, tak neviem či preto. Izba super čistučká.
3*3*3*
Šport
Vlastne som to popísal už v predchádzajúcom. Začínali tam s volejbalom, vodným pólom, lukostreľbou a nejakými súťažami počas dňa pri bazéne. Pri mori klasika - skútre a pod.
Tipy
Tipy
Na ostrove treba požičať auto a prebehnúť: Petanoi Beach, Potom pláž Myrthos, mestečko Fiskardo na severe ostrova, hlavné mesto Argostoli, na juhovýchode Skala a pod. Je tam čo pozerať. Ešte sa dal spraviť nejaký výlet do vnútrozemia, kde vyrábajú víno Robola-to je špeciálna odroba, ktorá sa pestuje len v Kefalónii-treba si aj kúpiť ako suvenír. Podľa mňa si treba požičať auto, je to vždy výhednoješia ako zaplatiť za jednodňový výlet po ostrove autobusom 40,-- EUR na osobu. Keď si požičiate auto tak si to všetko pozriete sami a v kľude a všade na plážach sa pekne na dve tri hodinky okúpete a nie že Vám z kopca ukážu , že toto je pláž Myrthos. Ale to je môj názor.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tiptravel
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2009, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Lucia Detail recenzie

Bolo úplne super. Najviac nás prekvapilo teplé...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
69%
Katarína D. Detail recenzie

tuto dovolenku mozem odporucit hlavne rodinam s...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
64%
hofmanka Detail recenzie

Velmi klidné ubytování slušné úrovně.

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
81%
soňa Detail recenzie

bolo to tam výborne užila som si dovolenku ak...

, (do 15 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
89%
xx Detail recenzie

Pokiaľ idete kôĺi hotelu tak vzhľadom k...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
51%
adriana matejovie Detail recenzie

Hotel sa nachádza asi 30 km od letiska blízko...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
56%

Fotografie z recenzií

IzbaPláž XiPláž MyrtosBazén a okolieIzbyPlazExterierBarBarPlazDvereAutomatJedloZakuskyStolicka

Podobné recenzie Kefalónia

Hotel Emelisse Hotel
Hotel Emelisse Hotel 4*
Grécko, Kefalónia, Fiscardo
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Porto Skala
Hotel Porto Skala 4*
Grécko, Kefalónia, Skala
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Mediterranee
Hotel Mediterranee 4*
Grécko, Kefalónia, Lassi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
64%
Hotel Limanaki
Hotel Limanaki 3*
Grécko, Kefalónia, Lassi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Hotel Princess Hotel
Hotel Princess Hotel 3*
Grécko, Kefalónia, Lassi
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
50%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...