Hotel Radisson Blu Resort Sharm

5*5*5*5*5*
Nabq-Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Hotel Radisson Blu Resort Sharm GalériaGaléria (6)
78%
Celkovo hodnotený
ako 7. najlepší z 53.
v oblasti Sharm El Sheikh
Úžasné0
Výborné1
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Radisson Blu Resort Sharm od771€vrátane poplatkov

Hotel Radisson Blu Resort Sharm recenzie

Archív recenzií

Filip Detail recenzie

Parádny hotel, mal som pocit, že som kráľ :)

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
86%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Dovolenku sme absolvovali ako svadobnu cestu s manzelkou. Bola to prva navsteva Egypta, ale oplatilo sa. Ak cestujete do Egypta, pripravte sa, ze vas na 10 - 15 dni zavru do zlatej klietky, z ktorej sa neoplati vyliezat. No tato klietka stala za kazde Euro. Nadherny komplex vas ocari uz vstupnou halou, pokracuje prekrasnou udrziavanou zahradou plnou kvetov, palm a zelenej travy. Dalej velky bazen, ktory bol kazdy den cisteny. Boky tejto zahrady potom lemovali ubytovacie domy az k plazi. Uz pri vypisovani papierov na recepcii sme pre istotu podplatili recepcneho a oplatilo sa. Za 20 Euro nam dal na vyber izby, ktore boli k dispozici a kazdu nam osobne ukazal. Ci bungalov hned pri plazi s vyhladom na more, alebo radsej apartman v domcekoch po boku zahrady. Vybrali sme ten apartman. To viete - mladomanzelia - chceli sme sukromie a nie prizemny domcek s presklenenymi dverami, kde by vas mohol kazdy od plaze vidiet. :)
6*6*6*6*6*6*
Izby
Izba bola obrovska, vsade mramor, taktiez nadherna kupelna a velky balkon. Izby boli kazdy den upratovane. Na posteli nas kazdy den cakala nejaka kreacia z uterakov - napriklad labute.
5*5*5*5*5*
Pláž
Pripravte sa, ze sa asi nebudete plavocit v plytkej vode alebo ze si zaplavate. Ale zato sa pripravte na neuveritelny zazitok v podobe koraloveho utesu. Upozornujem, ze bez snorchla sem ani nelezte :). Koralovy utes sa tiahne od plaze smerom do mora v dlzke asi 30m a hlbka je v podstate stale rovnaka asi 20 -30cm. Od plaze sa da po koralovom utese zajist len do vzdialenosti asi 10 - 15 m. Potom vas odtial vyzenie personal, ktory chrani utes, aby sa nenicil tym, ze po nom budete chodit. To najvacsie bohatstvo sa vsak ukryva pod hladinou. Na kazdom konci plaze je molo, ktore vedie ponad tento utes a konci na jeho upati. Chcete vidiet podmorsky zivot v celej jeho krase? PONORTE SA! Na konci tohto mola sa da po schodoch zist do vody. V prvom momente to bude sok, pretoze pod vami je zrazu 20m nic len voda a ryby. Po par minutach rozdychania sa vam ukaze prekrasny podmorsky svet. Aj na mole najdete personal, ktory sa vam v pripade prejavenia vasho zaujmu bude venovat. My sme ho prejavili a odmenou nam bol osobny podmorsky sprievodca hovoriaci perfektne po anglicky a opisujuci druhy ryb, ich zvyky. Ukazal nam miesta, kde sa daju spatrit uzasne tvory, ktore sme dovtedy poznali len z dokumentarnych filmov. Jednou vetou UZASNA NADHERA! Pozor na silny prud. Na otvorene more neskuste plavat, ak nie ste skutocne dobry plavec.
5*5*5*5*5*
Strava
O jedle by sa dalo taktiez basnit. Na vyber bolo zo vsetkeho. Len to maso nam robilo trosku problem, pretoze sa dost opakovalo, ale kedze sme skor na zeleninu a ovocie a zakusky, tak nam to vobec nevadilo. Jeden vecer sa piekol baran a to som si nemohol nechat ujist - bola slast pre chutove bunky. :) V prvy den sa k nam prihovoril clen obsluhy a ten sa o nas staral cely pobyt. Nosil hlavne napoje.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Usluzny, zdvorily, mily a pracovity personal. Od casnika v restauracii, cez chyzne, az po plavcika na mole. Treba si uvedomit, ze ich mesacne platy sa pohybuju od 50e do 150e. Cize budu vdacni za kazdy baksis a za par dolarov vam znesu aj modre z neba. Chyznym sme vzdy nechali dolar ci dva na posteli. Casnikovi sme na konci za sluzbu nechali asi 10dolarov. Mame totiz za to, ze aj zamestnanci hotela su len ludia, a tak sa k nim treba aj spravat. Nie ako k spine. A ak ukazete, ze si ich vazite, budu si aj oni vas.
4*4*4*4*
Šport
Stolny tenis priamo v hoteli. Ale ak chcete adrenalin, treba si priplatit za nejaky vylet, kde sa mozete po pusti vyblaznit na stvorkolkach. Par kilometrov od hotela bola aj otvorena motokarova draha. Takze moznosti su, ale skor mimo komplex.
Tipy
Tipy
Jednoznacne Sharm El Sheik. Moznosti nakupov su nespocetne. Za par bubakov si kupite, na co vam padne zrak. Nezabudnite, ze je to Egypt. Vyjednava sa o vsetkom a za vsetko.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2012, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Alex Detail recenzie

Hotel má krásnu záhradu

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
69%

Hotel Radisson Blu Resort Sharm - Profesionálne fotografie

Hotel Radisson Blu Resort Sharm
Hotel Radisson Blu Resort Sharm
Hotel Radisson Blu Resort Sharm
Hotel Radisson Blu Resort Sharm
Hotel Radisson Blu Resort Sharm
Hotel Radisson Blu Resort Sharm

Podobné recenzie Sharm El Sheikh

Hotel Prima Life Rehana
Hotel Prima Life Rehana 4*
Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay
. najlepšie hodnotenie
9 recenzií
72%
Hotel Ghazala Gardens
Hotel Ghazala Gardens 4*
Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
72%
Hotel Radisson Blu Resort Sharm
Hotel Radisson Blu Resort Sharm 5*
Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
78%
Hotel Partner Turquoise Beach
Hotel Partner Turquoise Beach 3*
Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
70%
Hotel Sunrise Tirana Aquapark
Hotel Sunrise Tirana Aquapark 4*
Egypt, Sharm El Sheikh, Nabq Bay
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
75%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...