Hotel Albatros Palace Resort

5*5*5*5*5*
Safaga Road, Hurghada, Egypt
Hotel Albatros Palace Resort GalériaGaléria (5 + 33)
81%
Celkovo hodnotený
ako 14. najlepší z 144.
v oblasti Hurghada
Úžasné9
Výborné10
Dobré2
Skôr zlé1
Zlé1
Veľmi zlé0
Albatros Palace Resort od644€vrátane poplatkov

Hotel Albatros Palace Resort recenzie

Archív recenzií

Michaela  Detail recenzie

Dobrá dovolenka

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
67%
Dominika Lenická Detail recenzie

Dokonalá dovolenka v Egyptskom raji

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 18 čitateľom recenzia pomohla
100%
Miroslav Detail recenzie

Boli sme veľmi spokojní

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
81%
štefan Detail recenzie

Výborná dovolenka

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
90%
Darina&Milan Detail recenzie

Úžasná dovolenka

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
94%
Iva Detail recenzie

Skvelá dovolenka :)

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
92%
Lenka Detail recenzie

Veľmi dobrá dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
72%
Juraj Gulovič Detail recenzie

Sklamanie

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
58%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Dvomi slovami - nekonečná nuda. Nudné jedlo, unudené pohľady personálu, nudné animácie, nudný (žiadny) program. CK to síce zvládla na jednotku, delegáti boli výnimoční, organizácia perfektná, výlet Superstar Sea Trip vcelku pôsobivý, ale môj pohľad na nevyužitý potenciál krásneho hotela je smutný. Ľudia, čo tam už boli, vravia, že sa hotel rapídne službami zhoršil. Možno Pickalbatros sústredí sily vždy na najnovšie hotely a tie staršie (rozumej staršie poradím vzniku) odsúva dozadu, možno je to celkový úpadok hotelierstva kvôli politickej situácii v Egypte, neviem. Nie sme náročná rodina, tvrdo som pracoval celý rok, aby sme si túto dovolenku dopriali. Vsadili sme na krásne recenzie a hodnotenie. Som sklamaný. Napriek tomu tento hotel s vierou v zlepšenie služieb odporúčam, ľudia si môžu doplniť svoj názor aj z ostatných recenzií.

Studená sprcha hneď po príchode do hotela, keď nám na recepcii ostentatívne hodil zamestnanec vložených 10 dolárov všimného na pult s tým, že oni majú systém. Ten sa ukázal ako skutočne dômyselný hlavne pri odchode. Nikto neskontroloval izbu, počet uterákov, nikto nám neodniesol batožinu, nedali nám raňajkové balíčky. Bol som tak rád, že som odtiaľ odchádzal, že som sa ho na to ani nepýtal. Odovzdal som karty a dovidenia.

Rád by som upozornil, že do lietadla si môžete vziať aj jedlo a menšie množstvo tekutín, nezabudnite si pero. Keď sa policajti na letisku v Egypte dostatočne zahltia vyzbieraním nápojov a balíčkov (ktoré si bez problémov priamo pred Vami triedia a delia), pustia Vás do lietadla aj s litrovou fľašou, ktorou prejdete cez kontroly.

Nenechajte sa ožobráčiť v bazári pod hotelom. Ak veľmi chcete, choďte radšej do hotela Albatros Sea World oproti, tam je všetko o tretinu lacnejšie. A ak sa necítite na nákupy v Hurghade, môžete suverénne najlepšie nakúpiť za najlepšie ceny v duty free obchodoch na letisku.

Plutvy, šnorchel a okuliare si kúpte na Slovensku, za značkový set dáte okolo 60 €. Mám poranený palec na nohe a chcel som si kúpiť iba mäkšie plutvy, silou-mocou mi v Egypte pchali zaručene značkové" za 30 € a set za 90 €. Nenechajte sa napáliť.
4*4*4*4*
Izby
Izba číslo 1110. Pekná, priestranná, na prízemí. Pohľad do malej záhradky na opačnej strane od bazénov, čím sme sa vyhli akémukoľvek hluku. Blízko ku všetkým reštauráciám, recepcii, barom a kaviarniam, akurát pláž je na opačnej strane. Ak nám ju dali naschvál, tak sa prerátali, polohovo patrila medzi najlepšie.

Ak nám ju dali s prihliadnutím na deti - ospravedlňujem sa - pridajte si hviezdičku. Ani jedna izba sa v celom hoteli nemôže stažovať na diaľku ku bazénom. Tie sa jednoducho rozprestierajú po celej dĺžke a určite uspokoja všetkých.

Problém bol hneď na druhý deň, keď som vytiahol zo skrinky svoj dvojmesačný biznis notebook (čo znamená - nie práve najlacnejší). Vyvalilo sa mi z neho asi tisíc mravcov. Podobný osud čakal takmer všetku techniku, čo som tam mal, mravce sa rinuli z každej strany. Skúsil som postrek proti moskytom a problémy ustali. Notebook si to však odniesol, je poškodený snímač odtlačkov prstov, zrejme niečo musel postriekať kyselinou a zoxidovali spoje.

Rada - hneď ako prídete na izbu, urobte si "magický" kruh sprejom, ktorý je v kúpeľni a položte doňho dôležité veci, mravce sa tam nedostanú. Na to Vás nikto neupozorní.

TV majú HDMI a USB vstup. Ak máte notebook, tablet, či smartphone s HDMI, nezabudnite si pribaliť kábel a pár rozprávok na večer. Zo satelitu si nič normálne nepozriete. Nespoliehajte sa na to, že sa deti v hoteli nebudú nudiť.
4*4*4*4*
Pláž
Susedný hotel Albatros Beach Resort ma iba dva smiešne tobogany (na jeden si musíte doniesť nafukovačku, alebo kúpiť veľké koleso), na pláž Vás nepustia. Tobogany hotela Albatros Sea World nemôžete využiť vôbec. A vice versa - ich hostia nesmú do Albatros Palace.

To, čo sa zo začiatku zdalo ako veľký nedostatok hotela, sa stalo nakoniec našim jediným záchranným kolesom v Albatros Palace. Mólo bolo prestavané z pôvodnej podoby, na ktorú sa mnohí sťažovali, do inej, veľmi vhodnej formácie. Bóje ohradzujú dostatočný priestor pre plavcov aj vyznávačov skúmania podmorského života. Koraly sú hneď na pár mávnutí plutiev od móla, sledovať môžete aj 90 cm ryby a celé húfy rybičiek dúhových farieb. To, že je tam niekoľko tabuliek s prosbou o správne správanie sa ku egyptskej faune a flóre zastavilo len málokoho. Vynaliezaví hostia rôznej národnosti dostali krmivo vždy tam, kde potrebovali. Pozberané väčšie mušle, odrezané koraly, heroické fotografie s dobytím koralových útesov - na dennom poriadku.

Keď bol odliv, vyzeralo to popri prívodnom ramene móla ako na Šírave, či Domaši. Ale vždy len po začiatok hlavnej plochy. Odtiaľ to je skutočná rozprávka.

Zaskáčete si, zažijete možno morskú chorobu (z riadneho vlnenia móla pri väčšom vetre) a potešíte sa akurátnej teplote vody. Aj keď je kúpanie na vlastné riziko, je tam celý deň plavčík. Mólo sa po západe slnka zatvára a stráži. Je len pre hostí Albatros Palace!

Priamo na čistej pláži slnečníky, rovnaný piesok, jednoduchá prezliekáreň, sprcha na nohy i na celé telo.

Pláži jednoducho nie je čo vytknúť.
3*3*3*
Strava
Veľké sklamanie. Je ťažké tomu uveriť po toľkých skvelých recenziách, vďaka ktorým sme si tento hotel vybrali. Raňajky sú v stredozemnej, nemeckej a talianskej reštaurácii navlas rovnaké. V stredozemnej Vás pri raňajkových omeletách potrápi šéfkuchár, pri ktorom neviete, či Vám nadáva, alebo sa Vás niečo pýta.

Vyzerá tak, ako keby Vám chcel tresnúť panvicou po hlave a nič na tom nezmenia ani jeho mikroúsmevy.

Zvyknete si. Ako na všetko v tomto hoteli.

Rady na melóny, hrozno rozkradnuté asi za 15 minút, potom ho už asi neuvidíte (počas 30 minútovej večere som ho naozaj nevidel doplnené niekoľkokrát), žalostne vyzerajúce banány. Aspoň jabĺk a fíg tam bolo dosť.

Reštaurácie sa názvami a dizajnom tvária ako jedinečné. Nie je to pravda. Výsledkom sú prapodivné, divé chute, z ktorých si je problém niečo nabrať a dojesť to. Veľmi málo rýb. V 4* hoteli v Egypte sme zažili oveľa lepšiu kuchyňu. O Turecku v porovnateľných hoteloch ani nepochybujte, to je raj pre gurmánov, jednoducho vedia variť.

Na obed sme sa preto prakticky ani radšej neunúvali do hlavných reštaurácií, v plavkách sme zbehli do plážovej reštaurácie na čerstvý zeleninový šalát s limetkovou a olivovou zálievkou a gyros, na tom sme prakticky žili. Večné čakanie na palacinky, na šišky, nenávistné pohľady ak si naberiete pre deti viac ako ostatní, ktorí potom musia čakať na dopraženie, či dopečenie... Prekliatie tak veľkého hotela.

Zmrzlina? Do téglika jedna mini dávka. Ak by som si spočítal nože, ktoré do mňa pohľadom hádzal čašník, ktorý ju pri bazénoch vydával, ak som opýtal štyri tégliky (len a len pre deti), tak chodím ako fakír.

Veľké poháre na nápoje dostanete (drvivou väčšinou) len ak Vám ich donesie čašník. Lenže ten čaká bakšiš, inak opäť vŕtačka pohľadom. Prichádza na rad drzosť, inak sa obeháte s decovými pohárikmi, ak chcete vypiť aspoň polliter postmixu.
3*3*3*
Personál
Sme zvyknutí, že ak niekde s úsmevom dáme bakšiš ľuďom, ktorí sú nám sympatickí a sme s nimi spokojní, dostaneme trošilinku lepšie služby. V tomto hoteli sme rozdali 20 dolárov a môžem povedať, že okrem upratovača si to nikto nezaslúžil. Donesú jeden drink a viac ich nevidíte, pokiaľ znova nesiahnete do vrecka. Nemcov a Rusov si záhadne pamätali po celé obdobie, zrejme ich platili inak, ako my - slovenskí žobráci.

Internet je v tomto hoteli počas dňa a večer nepoužiteľný. Vstával som ráno o piatej, aby som si mohol prečítať e-maily a pripojiť sa cez vzdialenú plochu. Šťastie, že bol zadarmo, inak by som hromžil. Ľudia píšu, že sa platilo 5 dolárov za 150 MB. Neviem, či som za celý čas na núdzové veci minul 50 MB.

Pripojenie padalo každú chvíľu, tak by som ten limit ani nemal ako vyčerpať.

Animátorov sme videli asi tak päťkrát. Nemožno im uprieť ich snahu. Ale je ich žalostne málo. Veľmi chýbal nejaký slovenský. Nie všetky deti vedia v štyroch oxfordskú angličtinu, nemčinu, alebo ruštinu, prepáčte. Aspoň deťom pustili hneď po zotmení rozprávku s projektorom na plátno v amfiteátri. Hneď vedľa si môžu za poplatok zahrať XBox

Určite už nikdy nechcem ísť na dovolenku v čase nejakých významných športových udalostí. Nemci sa správali niekoľkonásobne horšie ako Rusi.
4*4*4*4*
Šport
Vodné športy žiadne. Fitness.
Tipy
Tipy
Superstar Sea Trip ako alternatíva ku samotnému Giftunu. Nie je to najlepší výlet, ale bol vcelku zaujímavý.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Kartago tours
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Gabi Detail recenzie

Super, super dovolenka ... výborný výber hotela

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 5 čitateľom recenzia pomohla
97%
Skdevil Detail recenzie

Najlepsia dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
97%
Monika Detail recenzie

Odporucam, perfektna dovolenka, super hotel

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
94%
Andrej  Detail recenzie

Najkrajšia a najlepšia dovolenka v Egypte

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
78%
Jana Detail recenzie

Bola to dobrá dovolenka s deťmi.

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
75%
Eva Detail recenzie

Fantastická dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
89%
Oto Detail recenzie

Veľmi pekná dovolenka-super

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
72%
Bibiana Detail recenzie

Bola ta super dovolenka.

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
81%
Dominova Detail recenzie

Bolo vynikajúco, keby určite by sme sa vrátili.

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
92%
Lucia Tkačova Detail recenzie

Určite sa tam nevratime

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
33%
typa Detail recenzie

Naozaj nadherny a cisty hotel. Odporucam kazdemu,...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
83%
johnyboy Detail recenzie

Prekrásna dovolenka pre pohodlný oddych. Pre...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
86%
Silvia Némová Detail recenzie

Určite som nečakala, že tento hotel bude taký...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
78%
Andrea Detail recenzie

Hotel bol úžasný. Do Egypta sa určite ...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
83%
Elena Detail recenzie

So všetkym sme boli spokojni. Do egypta sa...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
81%

Fotografie z recenzií

pri bazénochna plážiplážplážpláž a vodné športyanimátorjacuzzimólopohľad z uliceplážna móloz terasy z terasyterasaterasabazén+hotelPo ceste na raňajkyVýhľad z balkónaVýhľad z terasy pri recepciibar pri bazénochpri reštauráciachvýlet na ostrov Giftun so šnorchlovanímvečer s hoteliostrov Giftunhotel Albatros PalaceOstrov Giftunrecepcianákupné centrum 15-20 min od hotelana lodi sme mali šťastie aj na delfínov :)pri reštauráciachbar pri recepciivýhľad z reštaurácievýlet do púšti

Hotel Albatros Palace Resort - Profesionálne fotografie

Hotel Albatros Palace Resort
Hotel Albatros Palace Resort
Hotel Albatros Palace Resort
Hotel Albatros Palace Resort
Hotel Albatros Palace Resort

Podobné recenzie Hurghada

Hotel Citadel Azur Resort
Hotel Citadel Azur Resort 5*
Egypt, Hurghada, Sahl Hasheesh
. najlepšie hodnotenie
34 recenzií
83%
Hotel Jungle Aqua Park
Hotel Jungle Aqua Park 4*
Egypt, Hurghada, Hurghada
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
82%
Hotel Albatros Palace Resort
Hotel Albatros Palace Resort 5*
Egypt, Hurghada, Hurghada
. najlepšie hodnotenie
23 recenzií
81%
Hotel Albatros Resort
Hotel Albatros Resort 4*
Egypt, Hurghada, Hurghada
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
81%
Hotel Sunrise Royal Makadi
Hotel Sunrise Royal Makadi 5*
Egypt, Hurghada, Makadi Bay
. najlepšie hodnotenie
15 recenzií
80%

Hotel Albatros Palace Resort taktiež známy ako:

  • Hotel Albatros Palace

Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...