LA Hotel

4*4*4*4*
Lapta Oteller Yolu, Lapithos, Severný Cyprus
LA Hotel GalériaGaléria (7 + 7)
75%
Celkovo hodnotený
ako 13. najlepší z 18.
v oblasti Severný Cyprus
Úžasné0
Výborné2
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0

LA Hotel recenzie

Archív recenzií

icevan Detail recenzie

Dovolenka v pokojnej atmosfére

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
81%
michaela karasy Detail recenzie

Výborná dovolenka , ale nulové možnosti na...

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 10 čitateľom recenzia pomohla
67%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Príjemný, čistý, rodinný hotel, situovaný takmer na pláži, poskytujúci vyšší ubytovací štandard. Izby slušne zariadené, s individuálnou klimatizáciou, chladničkou, kanvicou, veľkým balkónom. Odporúčam aj náročnejším klientom, rodinám s deťmi. K dispozícii 2 vonkajšie bazény, 1 vnútorný, fitness centrum, štýlová reštaurácia priamo nad morom. Úžasná atmosféra. Avšak raňajkový bufet veľmi, veľmi skromný a to: 1 nekvalitná saláma, jeden druh párkov, 3 druhy syrov /výborné/, paradajky, paprika, jogurty, vločky, džemy, praženica, palacinky, 4 druhy pečiva. Večera - výber z 2 teplých väčšinou mäsových jedál a množstva výborných mäsovo - zeleninových šalátov, rôzne upravenej zeleniny, skutočne chutná kuchyňa.
ALE IBA 1 druh dezertu - väčšinou nejaký ich tradičný koláč, puding s ovocím a pod. zmrzlina nehrozí !!! Veľmi slabé !!! Milovníci sladkého si neprídu na svoje ani náhodou. Na menšej súkromnej pieskovej hotelovej pláži sú pre klientov slnečníky s ležadlami a osuškami zdarma. Vstup do mora je pozvoľný, teplé more. O čistotu pláže sa stará niekoľko ľudí. Možnosť zakúpenia cenovo prístupných nápojov, zmrzliny v miestnom bare. Avšak ŽIADNE plážové atrakcie, nulové možnosti na zábavu, žiadne animačné programy, v okolí len 3 reštaurácie a 2 slušné vybavené obchody. Takže po týždni nuda!!! Ceny v obchodoch sú v pohode, porovnateľné so Slovenskom, nápoje v reštauráciách dokonca lacnejšie /napríklad v porovnaní s Bratislavou/. Výborná POKOJNÁ dovolenka na relaxáciu pre ľudí hľadajúcich pokoj.
4*4*4*4*
Izby
Štandardné, čisté, k disco individuálna klíma, TV, chladnička, rýchlovarná kanvica, obrovský balkón s posedením, bez odsávania v kúpeľni, takže veľká vlhkosť. Treba neustále vetrať!
4*4*4*4*
Pláž
Pláž malá, čistá, piesočná, pozvoľný vstup do mora, v pohode aj pre deti, slnečníky, ležadlá, osušky pre hotel. hostí zdarma, ale žiadne možnosti na zábavu, žiadne plážové atrakcie, či animačné programy. To isté platí o celom stredisku, kde sú 2 hotely a 3 reštaurácie, 2 obchody, žiadna možnosť večernej zábavy, treba cestovať 30 km do mesta Kyrenia /možnosti dopravy sú super - nonstop do polnoci jazdia malé autobusíky, stoja na mávnutie kdekoľvek - osoba /cca 2 Eur/.
4*4*4*4*
Strava
Veľmi obmedzený raňajkový bufet!!! 1 druh salámy, 1 druh párkov + vajcia na rôzne spôsoby, výborné syry, úžasný jogurt, vločky, nejaká zelenina, koláč, 2 druhy sladkého a 2 druhy slaného pečiva, káva, čaj, 2 džúsy. Večerný teplý bufet veľmi chutný, tradičné špeciality + množstvo zeleninových, mäsových šalátov, ale 1 dezert, aj to nič moc - suchý koláč, alebo puding, prípadne baklava, sladkosti úplne mizerné!!! Zmrzlina ani raz! Jedlá sa podávajú v reštaurácii priamo na pláži, prekrásny výhľad na more, 2x do týždňa živá hudba /miestny spevák/, možnosť objednania cenovo prístupných nápojov k večeri, platí sa všetko až na konci pobytu. Neustále vás obieha množstvo čašníkov, nápoje do hotela sa nesmú nosiť z vonku, jedine na tajňáča, ani na pláži nesmiete piť a konzumovať nápoje a jedlá /čipsy a podobne/ nezakúpené v hotelových baroch, personál vás okamžite upozorní!
5*5*5*5*5*
Personál
Príjemný ochotný personál.
3*3*3*
Šport
Obmedzené športové možnosti len na plávanie / more + 2 vonkajšie bazény, 1 vnútorný/ a využitie hotelového fitnesska, NULOVÉ cyklo možnosti, prechádzky, či behanie, nulové vodné atrakcie, v tomto smere zúfalstvo :( , neodporúčam pre ľudí hľadajúcich zábavu a športové vyžitie !!!
Tipy
Tipy
Polostrov Karpas - celodenný výlet s obedíkom na pláži s návštevou fabriky na výrobu olivového oleja, možnosť nákupu olejov, mydiel, suvenírov, zastávka v kláštore, na Zlatej pláži - jednej z 10. najkrajších pláží sveta, za 50 Eur veľmi príjemný neúnavný výletík. Odporúčam! Taktiež odporúčam individuálnu návštevu Kyrenie, kde si tiež môžete zakúpiť oblečenie, suveníry a tradičné sladkosti za priaznivé ceny. Celkovo je Cyprus cenovo v pohode. Ceny sú porovnateľné so Slovenskom, a rozhodne lepšie ako v Bratislave.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Koala tours
Termín pobytu
Termín pobytu (jún 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Jeden z 2 hotelových  bazénovL.A. Hotel  Vnútorný bazénik s vírivkou a fitnesskom Hotelová pláž s pozvoľným vstupom do mora Hotelová pláž Príjemná hotelová reštaurácia priamo na pláži Golden Beach - možnosť návštevy 1 z 10. najkrajších pláží sveta
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Slávka Detail recenzie

Radi sa sem vrátime

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 13 čitateľom recenzia pomohla
78%

Fotografie z recenzií

Jeden z 2 hotelových  bazénovL.A. Hotel  Vnútorný bazénik s vírivkou a fitnesskom Hotelová pláž s pozvoľným vstupom do mora Hotelová pláž Príjemná hotelová reštaurácia priamo na pláži Golden Beach - možnosť návštevy 1 z 10. najkrajších pláží sveta

LA Hotel - Profesionálne fotografie

LA Hotel
LA Hotel
LA Hotel
LA Hotel
LA Hotel
LA Hotel
LA Hotel

Podobné recenzie Severný Cyprus

Hotel Noah`s Ark
Hotel Noah`s Ark 5*
Cyprus, Severný Cyprus, Bafra
. najlepšie hodnotenie
54 recenzií
77%
Hotel Arkin Palm Beach
Hotel Arkin Palm Beach 5*
Cyprus, Severný Cyprus, Famagusta
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
LA Hotel
LA Hotel 4.5*
Cyprus, Severný Cyprus, Kyrenia
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
75%
Hotel Lapethos Resort
Hotel Lapethos Resort 4*
Cyprus, Severný Cyprus, Kyrenia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
70%
Hotel LA
Hotel LA 4*
Cyprus, Severný Cyprus, Kyrenia
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%




Moment...