Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa

5*5*5*5*5*
P.O. Box 33043, 5310 Paralimni, Cyprus
Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa GalériaGaléria (9)
86%
Celkovo hodnotený
ako 4. najlepší z 13.
v oblasti Protaras
Úžasné1
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Sunrise Pearl Resort & Spa od1003€vrátane poplatkov

Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa recenzie

Archív recenzií

Simea Detail recenzie

Výborná kuchyňa, excelentný personál

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
94%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
Aj v čase boja proti korone sme sa odhodlali ísť na dovolenku. A hoci nám nevyšlo Turecko, tak sme prežili príjemnú dovolenku aj na Cypre. Z letiska v Larnake sme boli v hoteli asi do hodiny, hotel leží v centre Protarasu, je vybavený všetkým, čo očakávate od dobrej a pokojnej - menej akčnej dovolenky.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Pôvodne sme mali ísť do sesterského hotela Sunrise Beach, ktorý otvorili až od augusta. Ako náhradu sme dostali tento krásny hotel, ktorý je ešte o level vyššie ako pôvodný a to isté sa týka aj izby. Mali sme mezonetovú suite s whirpoolom, hoci pôvodne sme mali rezervovanú štandardnú izbu s prístelkou. Za túto zmenu sme vďační, pretože sme neplatili žiaden príplatok. Prízemie suite ako aj poschodie mali vlastnú kúpeľňu, wc, dostatok úložných priestorov, v izbe bolo všetko, čo si človek želá: minibar (len voda však zadarmo), osobitne chladnička na vlastné nápoje, kávovar, kanvica, kozmetika v kúpeľni, papuče, župany, 2x tv, klíma, terasa + balkón. Izba bola orientovaná do záhrady a to bolo fajn, lebo tam bolo ticho a mali sme aj súkromie, čo sa týka kúpania v jacuzzi. Čistota v izbe aj v celom hoteli na 1*.
5*5*5*5*5*
Pláž
Stredisko je populárne, navštevujú ho aj domáci s rodinami. Sú aj možnosti na nákup, len si treba uvedomiť, že je tu drahšie ako napr. v Turecku. Aj napr. pamiatkové oblečenie, tričká, aj návšteva reštaurácie. V areáli hotela sú viaceré bazény, my sme však využívali more. Čo je výborný nápad, tak pri príchode si vyberiete ležadlá, kde chcete byť a počas celého pobytu sú rezervované len pre vás, takže žiadne behanie s osuškou ráno o 7h, ako to býva v niektorých destináciách. Pláže sú verejné, ale lacnejšie kúpite ležadlo ako napr. v Chorvátsku. Ležadlo 2,50€ a to isté za slnečník. My sme ležali v areáli, lebo more sme mali len cez promenádu, boli sme tam z ležadla za 30 s. Celkovo areál hotela bol menší a dosť prehľadný, taká rodinná atmosféra. Bazény čisté, ale my sme išli k moru kvôli moru, takže tam sme boli denne. Zdalo sa nám trošku chladnejšie napr. oproti Turecku, ale postupne sa otepľovalo. Počasie bolo výborné, takmer bez obláčikov, našťastie večer žiadne veľké dusno. Treba však v mori dávať pozor na kamene, lebo pláž aj dno mora je piesčité, ale občas človek stúpi na kameň, ktorý ani nevidí. Inak v tejto oblasti sme tých kameňov mali fakt málo oproti iným plážam, čo sme videli pri prechádzke. Dobre sa nám plávalo, voda vôbec nebola nejako búrlivá s veľkými vlnami.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Mali sme plnú penziu. Treba sa pripraviť, že nápoje na Cypre a hlavne v hoteloch sú dosť drahé, a preto sme sa snažili kupovať vodu na pitie mimo hotela. Inak k raňajkám sme mali nápoje v cene - čaj, káva, voda, výborné džúsy. Aj pri bazénoch bol plážový bar, slečna chodila okolo ležadiel a prijímala objednávky, len sa treba pripraviť, že je to vyššia položka. Inak sa všetko píše na izbu a pri check oute zaplatíte kartou. Raňajky boli formou bufetových stolov, pestré, napr. denne melóny, ananás, ale aj slanina, arašidové maslo, koláčiky. Kuchár vám na želanie urobil omeletu, akú ste chceli. Všade sa dodržiavajú hygienické požiadavky vzhľadom na Covid, v celom hoteli, aj pri jedení, všade dezinfekcia, kto chce, dostal rúško alebo aj rukavice. Ale hotel bol plný max. na polovicu a všetko bolo tak zorganizované, že sme sa nebáli a užili si všetko. Na obed aj večeru sa vyberalo z menu karty, fakt pestrý výber, hlavne stredomorská kuchyňa, napr. výborný šalát s kozím syrom, suflaki, cheesecake, ovocie, zmrzlina, viac vo fotkách. Klobúk dole pred kuchármi, napr. večerné menu - domáca pečeňová paštéta, výborné jemné polievky, denne ste si mohli dať jedlá s lososom alebo dobrý steak. Po každom jedle bol dezert - zákusok alebo ovocie, či zmrzlina.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Personál jednoducho úžasný, dala by som aj 10*. Recepčné veľmi milé, usmievavé, ochotné, posledný deň sme dostali predĺženie izby do 14h zadarmo a mohli sme ešte normálne skonzumovať obed, hoci oficiálne bol check out o 12:00. V hoteli sa hovorí hlavne anglicky, ale jedna recepčná hovorí nemecky a jedna je z Ruska, tak sa aj tak dohovoríte. Pikolík, veľmi milý chlapík, vždy poruke, vždy sa pýtal, či niečo netreba. A čašníci a čašníčky - excelentní, fakt s výbornou hotelovou školou, profesionáli doslova, tá rýchlosť, energia, úsmev, hoci aj cez rúška, ktoré mali povinné. Už zdiaľky sa nám zdravili, poznali hostí, vedeli, čo pijú, pri prijímaní objednávky poďakovali za ňu, vystierali nám obrúsky na kolená, dolievali vodu, pri odchode poďakovali za to, že sme sa boli najesť a zapriali pekný deň... to všetko bez nejakých úplatkov. Kto chcel dať tringelt, tak sa dal dopísať pri podpise objednávky pitia do takej knižočky. Fakt by som sem poslala na školenie niektorých našich čašníkov. Chválim aj barmanky a upratovačky a všetkým ďakujeme. :)
5*5*5*5*5*
Šport
Na pláži ponúkajú rôzne vodné atrakcie, tak ako v iných krajinách, aj ceny sú približne rovnaké.
Tipy
Tipy
My sme absolvovali len krátke prechádzky po promenáde jedným aj druhým smerom. Odporúčam pozrieť Záliv figovníkov - Figg Tree Bay, asi 15 min. popri mori doprava. Krásna pláž, nádherné farby mora a piesku a máte možnosť si odtrhnúť aj nejaké figy po ceste. :) Kto by bol smädný a hladný, tak popri mori sú všade nejaké stánky s jedlom, kukuricou, nanukmi, zmrzlinou... aj plážovky, kde sa môžete ísť najesť a dať si drink. Južný Cyprus určite odporúčame, len sa treba pripraviť na vyššie finančné výdaje. Ale inak ľudia, krajina určite stoja zato.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: TUI Reisen
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2020, 13 - 15 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Agáta Detail recenzie

Spa centrum je najväčším plusom tohto hotela

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
78%

Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa - Profesionálne fotografie

Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa
Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa
Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa
Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa
Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa
Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa
Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa
Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa
Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa

Podobné recenzie Protaras

Sunrise Beach Hotel
Sunrise Beach Hotel 4*
Cyprus, Protaras, Protaras
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
92%
Hotel Pernera Beach
Hotel Pernera Beach 3*
Cyprus, Protaras, Protaras
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
88%
Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa
Hotel Sunrise Pearl Resort & Spa 5*
Cyprus, Protaras, Protaras
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
86%
Hotel The Blue Ivy Hotel and Suites
Hotel The Blue Ivy Hotel and Suites 4*
Cyprus, Protaras, Protaras
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
92%
Hotel Chrystalla
Hotel Chrystalla 3*
Cyprus, Protaras, Protaras
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
77%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...