Hotel Iliada Beach

4*4*4*4*
Protaras Rd, PO Box 33600, Protaras, Paralimni 5315, Cyprus
Hotel Iliada Beach GalériaGaléria (5 + 8)
64%
Celkovo hodnotený
ako 12. najlepší z 13.
v oblasti Protaras
Úžasné0
Výborné0
Dobré4
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé2
Iliada Beach od715€vrátane poplatkov

Hotel Iliada Beach recenzie

Archív recenzií

Andrejznr Detail recenzie

Bolo to sklamanie

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
43%
Vladimír Detail recenzie

Plne nevyhovujúci hotel svojej kategórie

, (60+ rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
39%
1*
Celkové hodnotenie
Plne nevyhovujúci hotel svojej kategórie. Iliada Beach Hotel absolútne nezodpovedá kategórii 4-hviezdičkového hotela. Hodnotím tento hotel na úrovni maximálne 1 a 1/2-hviezdičkového hotela. Pol hviezdičky dávam za dobrú polohu hotela pri pláži a v centre strediska Protaras. Ubytovaní sme boli v noci cca o 00:02 hod., takže sme "prvý deň pobytu" akože už mali za sebou. Totálny oblbovák zo strany CK, prvý deň pobytu sme boli v Košiciach, večer na letisku v Košiciach a asi o 23:50 hod. sme pristáli na letisku v Larnake. Takže nielenže sme mali podľa CK za sebou "prvý deň pobytu, ale už takmer aj polovicu "prvej noci" pobytu. Kedy konečne CK na Slovensku prestanú s takýmto oblbovaním klientov, že pobyt je 8 dní a 7 nocí, keď klient prichádza na hotel ďaleko po polnoci po prvom dni pobytu? A to neuvádzam skrátenie posledného dňa pobytu skrz odchod na letisko, ktorý bol v našom prípade posledný deň pobytu. Takže z ponúkaných 8 dní a 7 nocí pobytu bol pobyt 6 a 1/2 dní a 6 a 1/2 nocí. Odporúčam slovenským CK, aby si v tomto smere brali príklad z nemeckých a rakúskych CK, ktoré uvádzajú dobu "čistého" pobytu a dobu cestovania.
2*2*
Izby
Izby malé (boli sme ubytovaní traja dospelí), prístelka umiestnená do dvoj-posteľovej izby. Nábytok zastaralý, opotrebovaný, matrace na posteliach ošúchané a potrhané. Vybavenie kúpeľne mohlo byť dobré tak asi pred 25-timi rokmi. Izby sa nedajú zamykať, sú na guľovú kľučku, niektorí klienti sa omylom dostali svojim kľúčom aj na iné izby, než len na svoju. Kľúč je potrebné na otvorení dverí zasunúť do zásuvky hneď vedľa dverí na sprístupnenie elektrického prúdu. Je to ovšem uspôsobené tak nešikovne, že kľúč potom bráni otváraniu a zatváraniu vstupných dverí do izby, takže zakaždým, keď klient chce prejsť dverami izby, je potrebné kľúč zo zásuvky elektriny vybrať a opäť zasunúť naspäť. Proste dobre vymyslené "Kocúrkovo". Wifi pripojenie na internet si musíte na izbe zaplatiť, čo považujem v dnešnej dobe pre 4-hviezdičkový hotel za absurdum najvyššieho stupňa. Taktiež absurditou je platenie si sejfu na izbe a vypožičanie si ovládača na TV za depozit. To je niečo neuveriteľné na dnešnú dobu a úroveň 4-hviezdičkového hotela...! Hluk z ulice nedovolí klientom hotela sa vyspať. Hlučná zábava v uliciach Protarasu je do neskorých nočných až skorých ranných hodín.
3*3*3*
Pláž
Bazén veľmi malý, vhodný len pre deti. Okolo bazéna nepríjemný, neustály zápach z kanalizácie. More je super, čisté, s pozvoľným vstupom, piesčité. Klienti hotela majú možnosť bezplatne využívať veľmi obmedzený počet hotelových ležadiel v parku pred hotelom, hneď pri bazéne a plážovom bare, kde je taktiež neporiadok. Všetky hoteli v okolí Iliada Beach Hotel pri ich zbežnom "vyskúšaní" a prezretí boli vybavením a servisom ďaleko lepšie na tom než Iliada Beach Hotel. Cestujem už dlhé desaťročia do rôznych prímorských destinácií, vyberám si hoteli vyššej kategórie (4-hviezdičky a vyššie), taktiež som bol dlhoročným sprievodcom a delegátom viacerých CK na Slovensku, takže viem objektívne podať referencie o Iliada Beach Hotel. Je to skutočne najhorší hotel na úrovni svojej kategórie, v akom som kedy bol ubytovaný. Odporúčam CK, ktorú považujem za špičkovú CK na Slovensku, aby Iliada Beach Hotel v Protarase (južný Cyprus) vynechala zo svojej ponuky.
3*3*3*
Strava
Raňajky a obedy sa podávajú na dvore hotela (nedá sa to nazvať reštauráciou, je to na nádvorí hotela) hneď vedľa neustále otvorených dverí do WC, ktoré využívali klienti na pláži počas podávania raňajok a obedov, čo pôsobilo nechutne až odporne pre stravujúcich sa klientov hotela. Možnosť podávania jedál (snack) medzi hlavnými stravovacími chodmi dňa (t. j. desiata a olovrant) sú na objednávku formou menu v priestoroch podávania stravy počas raňajok a obeda, teda na dvore hotela vedľa zapáchajúcich a verejných WC. Jedine večere sa podávajú v hlavnej hotelovej reštaurácii na 1. poschodí, ktorá vzhľadom a zariadením bola azda najlepšie pôsobiaca miestnosť v celom hoteli.
1*
Personál
Personál a servis adekvátny "nízkotriednej nocľahárni" a "staničnej reštaurácii". Čašníci pomalí, nekompetentní, bez znalosti angličtiny, ich oblečenie a správanie nevyhovujúce ani pre vývarovňu. Plážový bar na úrovni výčapu niekdajšej 4. cenovej skupiny z bývalého režimu, mizerný výber nápojov pre all inclusive. Čašníci v plážovom bare sa správajú voči klientom all inclusive veľmi neochotne, klient má pocit, že je tam nevítaným zákazníkom. Jediný čašník, ktorý svoju prácu vykonával profesionálne a na dobrej úrovni, bol barman v hotelovom bare. Ale celkove všetok hotelový personál bol ústretovejší, milší a obsluhu uprednostňoval hlavne pre klientov z UK, ktorí akousi nostalgiou sa tam vo svojej bývalej kolónii cítia ako doma a dávajú to okoliu aj zreteľne najavo. Okrem Britov značnú časť klientov tvoria Rusi, ktorí ako všade vo svete, nevedia sa správať, sú arogantní.
4*4*4*4*
Šport
Všetky vodné športy sú v kompetencii plážového servisu, ktorý nemá nič spoločné s hotelovým servisom. Veľmi slabé športové aktivity ponúkala jedna osoba - ruská animátorka, ktorá poskytovala mizerné športové aktivity pre deti.
Tipy
Tipy
Veľmi hodnotný celodenný výlet do Pafosu s veľmi kvalitnou sprievodkyňou slovenského pôvodu, ktorá poskytovala mimoriadne bohaté a široké informácie od histórie Cypru až po súčasnosť. Delegátka CK nepodáva správne informácie týkajúce sa stravovacích balíčkov pre klientov, ktorí majú dostať náhradu stravovania počas fakultatívnych výletov.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Hydrotour
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2018, 3 - 6 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Hana Detail recenzie

Zlé

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
56%
Jozef Detail recenzie

Iliada Beach Hotel - výborná dovolenka

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
78%
Miro Detail recenzie

Priemerná dovolenka

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
61%
Lenk Detail recenzie

Nádherná dovolenka

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
83%
dada Detail recenzie

super dovolenka

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 19 čitateľom recenzia pomohla
83%

Fotografie z recenzií

vyhlad z balkona fen je pripevneny v sufliku v izbe, to aby sme asi trenovali svaly...vanaizbaVodu si musite kupit! Okrem ineho...vyhlad na plaz z lezadladvere na kupelni opat vana... 4*.. :D

Hotel Iliada Beach - Profesionálne fotografie

Hotel Iliada Beach
Hotel Iliada Beach
Hotel Iliada Beach
Hotel Iliada Beach
Hotel Iliada Beach

Podobné recenzie Protaras

Hotel Silver Sands
Hotel Silver Sands 3*
Cyprus, Protaras, Protaras
. najlepšie hodnotenie
19 recenzií
73%
Hotel Odessa
Hotel Odessa 4*
Cyprus, Protaras, Protaras
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
67%
Hotel Vrissiana Beach
Hotel Vrissiana Beach 4*
Cyprus, Protaras, Protaras
. najlepšie hodnotenie
14 recenzií
65%
Hotel Iliada Beach
Hotel Iliada Beach 4*
Cyprus, Protaras, Protaras
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
64%
Hotel Anastasia Beach
Hotel Anastasia Beach 4*
Cyprus, Protaras, Protaras
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
64%

Hotel Iliada Beach taktiež známy ako:

  • Tsokkos Iliada Beach Hotel

Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...