Hotel Cypria Maris

4*4*4*4*
Poseidon Avenue, Paphos 08127, Cyprus
Hotel Cypria Maris GalériaGaléria (2 + 8)
71%
Celkovo hodnotený
ako 11. najlepší z 14.
v oblasti Paphos
Úžasné0
Výborné4
Dobré2
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Cypria Maris od1015€vrátane poplatkov

Hotel Cypria Maris recenzie

Archív recenzií

Tomáš Detail recenzie

Naša najlepšia dovolenka

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
78%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Adult only hotel. Dostali sme sa doň náhodou. Rezervovali sme si vedľajší hotel Cypria Bay, ale kým som stihol prísť do cestovky, rezervácia padla a pani síce tvrdila, že zabezpečila ten istý hotel, ale nestalo sa tak. Čiže po príchode na hotel vznikol trošku chaos, ale všetko sa vysvetlilo. Deti nám nevadia, ale kľud, ktorý bol v hoteli nám taktiež vyhovoval. V hoteli boli takmer samí Angličania, Nemci a pár Slovákov a Čechov. Žiadni Rusi (čo nám po skúsenostiach z Turecka vyhovovalo). Hotel má 2 a la carte reštaurácie. V prospektoch CK je napísané, že môžeme využiť iba jedenkrát jednu za pobyt zdarma. Mohli sme využiť obe + ešte nejakú BBQ (ku každej dali po príchode kupón a mohli sme si zarezervovať všetky tri - my sme boli iba v sushi a gréckej). Wifi silná aj na izbách aj pri bazéne. Satelitná TV na izbe - ak niekoho nezaujíma večerný program ako nás, tak uvíta možnosť pripojenia USB do TV (nikdy predtým na dovolenke sme túto možnosť nemali). Takže toto nás veľmi potešilo. V tesnej blízkosti hotela aquapark (asi 10 minút peši), v okolí množstvo obchodov a reštaurácií. Nikdy sme nečakali na prechodoch. Aj keď šlo len jedno auto a my sme boli dvaja na prechode, VŽDY nás nechali prejsť. Dokonca aj sanitka zastala a pustila nás prejsť.
6*6*6*6*6*6*
Izby
Mali sme krásny výhľad na more aj na neďaleký lunapark. Izba bola každý deň čistá. Na izbe boli k dispozícií hrnčeky, rýchlovarná kanvica a denne nám dokladali kávu, čo bolo skvelé, lebo pijeme kávu po raňajkách a najradšej na balkóne, takže sme si ju nemuseli prenášať z jedálne. Chyžné sa o izbu starali. Kúpeľňa, izba denne uprataná. Doplňali sprchové gély, šampón, kondicionér a pleťové mlieko a mydlo. Uteráky a župan sa klasicky menili tie, ktoré sme nechali na zemi. Na izbe k dispozícií nové zubné kefky, papuče, súprava na umývanie topánok, váha, fén, klimatizácia.
1*
Pláž
Pláž je veľký nedostatok tohto rezortu. Je veľká asi 20 metrov, je v nej mnoho kameňov, takže prístup do vody je ťažší. Pláž je spoločná pre dva rezorty (Cypria Bay a Cypria Maris), čo znamenalo preplnenú pláž. Priamo na pláži je stredisko vodných športov, čiže Vás vo vode ohrozujú aj vodné bicykle a vodné skútre, ktoré inštruktori vodných športov (zrejme z nudy) v prudkej rýchlosti parkujú na pláž (na ktorej sú ľudia) a porovnávajú si, ktorý sa dostal ďalej na pláž. Na pláži je mnoho detí (hlavne ruských), čo dosť znižuje úroveň "Adult only" statusu hotela. Hoci sa na Cypruse za ležadlá platí, tak pláž pre tieto dva hotely je zabezpečená tak, že hostia majú ležadlá aj na pláži zdarma, čo dosť využívajú miestni obyvatelia a turisti (Rusi) z iných rezortov, ktorí nechcú na pláži pred svojim rezortom za ležadlá platiť. Keďže Rusi boli mimo svojho rezortu, tak chodili do beach baru a snack baru do nášho rezortu a veľmi málokrát sa stalo, že by im na to prišli (prišli na to iba vtedy, keď so sebou brali do rezortu aj deti).
6*6*6*6*6*6*
Strava
Raňajky každý deň rovnaké, ale bolo si z čoho vyberať. Každý deň sme skúsili niečo iné. Na obede sme boli iba dvakrát aj to len preto, lebo sa podávali grilované chobotnice a druhýkrát sépiové krúžky. Večere, čo sa týkalo šalátov, boli denne rovnaké. Obmieňali sa koláče a teplý pult. Strava sa opakovala vždy po týždni. Inak strava najlepšia zo všetkých dovoleniek, kde sme boli. Džúsy, pivo, víno, voda, malinovky, všetko si čapujete sami, nemusíte chodiť na bar, kde by Vám to dali v plastovom poháriku. Môžete čapovať do fľašky a ísť s ňou na pláž.
6*6*6*6*6*6*
Personál
Ochotný, milý personál. Kedykoľvek som sa niečo opýtal (napríklad, kde niečo nájdem), tak nikdy mi nikto nezačal nič vysvetľovať. Rovno mi to šli ukázať. Barmani, čašníci, plavčíci... všetci úplne skvelí. Barmani boli mladí študenti, ktorí sa na začiatku pobytu spýtali, odkiaľ sme a potom nás zdravili už iba "Ahoj". :)
4*4*4*4*
Šport
Vodné športy priamo na pláži pred hotelom (vodné skútre, taká sedačka, čo sa ťahá po vode za motorovým člnom, paragliding, vodný bicykel), avšak otravuje to ľudí v mori, v blízkosti je golfové ihrisko, aquapark len kúsok od rezortu, veľa ľudí behávalo popri mori (je tam chodník popri plážach).
Tipy
Tipy
Po chodníku popri pláži sa dá dostať od kostola až po mesto Pafos. Oplatí sa navštíviť archeologické vykopávky, kde sa po Rimanoch v ich vilách zachovali veľmi pekné farebné mozaiky ako dlažba (vstup 4,50) a také opevnenie (vstup 2,50), na konci chodníka, kde končia rezorty, je nový kostol s krásnymi maľbami vo vnútri. Výlet pirátskou loďou. Stačí sa v meste v prístave dohodnúť s predavačom v stánku za 39 eur (cestovka ponúka za 57 eur - priamo u nich) a v príslušný deň si Vás vyzdvihnú v hoteli, vezmú Vás na plavbu, kde je program, zabezpečená strava, pitie a po ukončení Vás opäť odvezú na hotel.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tatratour
Termín pobytu
Termín pobytu (september 2019, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
manželia M.  Detail recenzie

Nesplnila naše očakávania

, (60+ rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
61%
Nora Detail recenzie

Nám sa veľmi páčilo

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
83%
manželia T Detail recenzie

Neodporúčam, hotel dobrý, ale pláže na...

, (60+ rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
64%
Katarína Detail recenzie

V žiadnom prípade 4*

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
56%
Evka Detail recenzie

Krásne miesto na prežitie letnej dovolenky.

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 7 čitateľom recenzia pomohla
72%
Alena Podhorna Detail recenzie

Veľmi príjemný a kľudný hotel

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 13 čitateľom recenzia pomohla
81%

Fotografie z recenzií

vstup do hotela výhľad z izby morevýhľad z barupevnosť v prístavemajákhotelpohľad na pláž

Hotel Cypria Maris - Profesionálne fotografie

Hotel Cypria Maris
Hotel Cypria Maris

Podobné recenzie Paphos

Hotel Pafian Sun Village
Hotel Pafian Sun Village 4*
Cyprus, Paphos, Paphos
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
72%
Hotel St. George
Hotel St. George 4*
Cyprus, Paphos, Paphos
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
67%
Hotel Cypria Maris
Hotel Cypria Maris 4*
Cyprus, Paphos, Paphos
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
71%
Hotel Louis Phaethon Beach
Hotel Louis Phaethon Beach 4*
Cyprus, Paphos, Paphos
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
70%
Hotel Louis Ledra Beach
Hotel Louis Ledra Beach 4*
Cyprus, Paphos, Paphos
. najlepšie hodnotenie
5 recenzií
62%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...