Hotel Park

3*3*3*
Hotel Park
35%
Celkovo hodnotený
ako 6. najlepší z 7.
v oblasti Budvanská riviéra
Úžasné0
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé2

Hotel Park recenzie

Archív recenzií

Michaela  Detail recenzie

Otrasné, už nikdy v živote

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 8 čitateľom recenzia pomohla
25%
dada Detail recenzie

ubytovanie a čistota v jedálni hrozné

, (60+ rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
44%
Katarína Detail recenzie

Najhoršia dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 9 čitateľom recenzia pomohla
36%
1*
Celkové hodnotenie
Celkový dojem z dovolenky bol hrozný, boli sme s kolegyňou šokované, ako CK dokázala v katalógu zavádzať svojich verných klientov (my sme sa doteraz medzi nich radili) 3 slniečkami a ešte k tomu vetou, že hotel je vhodný aj pre náročnejších. My sme im uverili, pretože sme doteraz boli s ich službami veľmi spokojné. Žiaľ opak bol pravdou.
1*
Izby
Hotel má oficiálne hodnotenie 2 hv., jednoduché ubytovanie, ktoré vylepšuje klimatizácia, minichladnička a ak ste si zaplatili balkón na morskú stranu, tak aj ten. Tv je tam len na okrasu, postele neuveriteľne vŕzgajú pri každom aj najmenšom pohybe. Voda tiekla len vlažná, alebo studená, občas ani netiekla, a tak sa nám stalo 2x, že sme museli namydlené čakať, kedy sa spustí. Uteráky sa nevymieňali každý deň, veď ste boli len v 2 hv. hoteli! A ak ich aj vymenili, boli to také vystrapkané čudá, ktoré doma používame na handry (aspoň dobre sali :-) Boli sme hlboko sklamané CK, že môže takto vedome zavádzať a hotel ponúkať vo svojom katalógu s označením 3 slniečok a vetou, že hotel je vhodný aj pre náročnejších klientov. Stačilo seriózne uviezť pod ich slniečka aj oficiálnu kategóriu 2 hv. a tento hotel by sme si nikdy nevybrali! Nie sme náročné, ale služby v 2 hv. hoteli sa nikdy nemôžu rovnať trom.
3*3*3*
Pláž
Pláž pred hotelom bola preplnená, ale nám to nevadilo, lebo sme si kúpili lehátka so slnečníkom (set za 6 Eur) a odpočívali sme. Voda bola ráno úžasná, poobede už bola znečistená, nakoľko lode tam vypúšťajú odpad. Pozitívne bolo, že tam bola obsluha, takže ste si mohli objednať kávičku, či drink až k lehátku.
1*
Strava
To čo sme videli tam, sme v živote nezažili! Strava, či už jej kvalita, pestrosť , či chuť bola príšerná. Švédske stoly, to bol snáď len žart uvedený v katalógu! Osem varných nádob naplnených s jedlom na večeru, vyhovovalo snáď len ruským klientom, ktorých tam bolo 90 %. Jedlo ani na pohľad nebolo lákavé, rozvarené zemiaky, vodové zemiakové pyré, suché kura, všetko bez chuti. Na raňajky sa nepodávala káva, čaj (skôr zafarbená voda) bol už v kanviciach zarobený, šálky boli naskladané v prepravkách na stole, cukor vo veľkej nádobe, taktiež marmeláda, párky uvarené aj obalom, no hrôza! Reštaurácia nie je klimatizovaná, pri kapacite vyše 200 miest je neznesiteľné nielen sedieť, ale ešte aj konzumovať (ak sa dá) aj stravu. Stoly sú natlačené tesne vedľa seba, špinavé obrusy, o kultúre stolovania sa nedá ani len hovoriť. Pripadali sme si ako v utečeneckom tábore!
3*3*3*
Personál
S personálom na recepcii sme nemali žiadne problémy, celkom rýchlo nám dali kľúče od izieb a ak sme sa na niečo pýtali, boli ochotní. To, že nezdravili, je pravda. Čo sa týka upratovačiek, mali ste dojem, že sú tam celé dni, lebo stále tam vysávali a smeti v igelitových vreciach ste mohli vidieť na chodbách aj poobede. S upratovaním sme boli spokojné. Personál v jedálni sa snažil okamžite odnášať tie hory riadu a zvyšky jedál po "nenažraných " ruských turistoch. Špinavé obrusy nevymieňali zrejme preto, lebo nemali dostatok čistých a možno si mysleli, že sa to ani neoplatí.
4*4*4*4*
Šport
Športové aktivity, ktorých tam bolo neúrekom sme nevyužívali.
Budva je inak krásne starobylé mestečko, ktoré má nespočetné množstvo zábavných atrakcií, diskoték, kaviarní, obchodíkov. mladí si určite prišli na svoje.
Tipy
Tipy
CK ponúkala niekoľko výletov - Kotor, Albánsko, Ulcinj. My sme uprednostnili v tej horúčave pobyt pri vode.

CK by sa mala všetkým klientom, ktorí už absolvovali tento pobyt ospravedlniť a napraviť si reputáciu tým, že im poskytne vyššiu zľavu, ak by sa ešte odhodlali vycestovať práve s nimi.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tiptravel
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2011, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Podobné recenzie Budvanská riviéra

Apartmán More
Apartmán More 3*
Čierna Hora, Budvanská riviéra, Petrovac na moru
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
87%
Apartmány Montesan
Apartmány Montesan 4*
Čierna Hora, Budvanská riviéra, Sveti Stefan
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
86%
Hotel Slovenska Plaža
Hotel Slovenska Plaža 3*
Čierna Hora, Budvanská riviéra, Budva
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
74%
Hotel Park
Hotel Park 3*
Čierna Hora, Budvanská riviéra, Budva
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
35%
Hotel Bečiči
Hotel Bečiči 2.5*
Čierna Hora, Budvanská riviéra, Budva
. najlepšie hodnotenie
6 recenzií
28%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...