Hotel Južno More

3*3*3*
Obala Iva Novakovića, Sutomore, Čierna Hora
Hotel Južno More GalériaGaléria (8 + 11)
53%
Celkovo hodnotený
ako 2. najlepší z 6.
v oblasti Barská riviéra
Úžasné0
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé1
Veľmi zlé1

Hotel Južno More recenzie

Archív recenzií

Ivana Detail recenzie

Bolo to hrozné ubytovanie, najhoršie v Čiernej...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
42%
Marta Detail recenzie

Bolo super

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
77%
Valéria Detail recenzie

Pláž a okolie super, hotel obyč. noclaháreň

, (21 - 30 rokov, jednotlivec) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
36%
Anka Detail recenzie

Prostredie vyvážilo nedostatky

, (51 - 60 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
64%
3*3*3*
Celkové hodnotenie
Hotel Juzno More je situovany podla mna na najlepsom mieste v Sutomore, v peknej udrziavanej zahrade. Prinalezi mu aj male ihrisko pre deti pred jedalnou hotela a pri bare Sunset beach. Hotel ma dva depandansy. Depandance 1, kde sme boli ubytovani, ma mozno iba jednu hviezdicku a to iba vdaka klimaizacii a castej vymene postelnej bielizne a uterakov, ktore boli cistucke a vonave. Vsetko ostatne bolo na urovni obycajnej ubytovne. To, ze je tam stary nabytok, je nepodstatne, horsie boli prelezane strunove matrace a nebezpecny schod do sprchy. Nedostatky izby vyvazoval uzasny vyhlad z balkona na hory, peknu zahradu a aj na more. Vecer dunela muzika z baru oproti, takze ziadny vecerny relax na balkone. Ak sme chceli spat, bolo treba zavriet oboje dvere na balkone a pustit klimu. Ta stlmila svojim monotonnym zvukom ten ramus zvonku.
3*3*3*
Izby
Prvy moment bol sok z izby a hlavne kupelne, ale casom sme si zvykli. Izba bola pre dvoch velkostou fajn, trochu nesikovne umiestnenie nabytku, ale dalo sa. Vraj su izby renovovane, ale vsetka ta renovacia prebehla formou "patlamo, patlamo" nater zakryl vsetko. :) Napriek povodnemu nabytku by to bola prijemna izba, stacilo trochu citu a poctivej remeselnej prace. Mali sme izbu c. 816 otocenu do zahrady, takze vyhlad z balkona bol obrovske plus. Ten sa nam nezunoval ani po siedmich dnoch. Horsi bol ten hluk z baru a vsadepritomny cigaretovy dym.
5*5*5*5*5*
Pláž
Plaz dlhocizna, voda svieza a cista, iba raz more doplavilo plastovy bordel, ktory par nadsencov lovilo z vody a odnasalo do smetiakov. dala by som aj 6 hviezd, ale v poslednom augustovom tyzdni tam bolo asi viac spakov ako piesku, hlavne na tych verejnych. Fajcenie je tam ako sport, pomaly nenajdete miesto, kde by ste necitili cigaretovy dym.
3*3*3*
Strava
Malo cerstvej zeleniny, ovocie skoro ziadne. Mali sme polpenziu, na ranajky bolo stale to iste. Vajicka na tri sposoby, nakrajane parky a tenke klobasy. Jogurt a musli, maslo, dzem, med, pasteta v kelimku, vyborny biely slany syr. V posledne dni zelenina z vecera. Na veceru niekedy 3 druhy masa na rozlicny sposob, velmi chutne pripravene, spociatku boli aj dost napadite zeleninove prilohy, ako dezert byval melon alebo vyborne kolace, niekedy dolozili iny druh, ked sa prvy minul. Na piaty den to bolo uz skoro ako vymetanie "co dom dal". Ale jedlo bolo chutne, vzdy nieco dolozili, dalo sa najest.
4*4*4*4*
Personál
Personal fajcil priamo pod tabulkou zakazu fajcenia, dym bolo citit aj na poschodiach, tlacil sa do izieb popod dvere. Po tretom upozorneni, ktore bolo uspesne odignorovane, sme to uz nahlasili na hlavnej recepcii. Odvedy bol cisty vzduch. :) V jedalni mily personal. Na hlavnej recepcii tiez, poziadavkam hosti sa snazili vyhoviet, ci uz islo o vymenu izby, alebo o vynesenie nadpocetnej postele.
5*5*5*5*5*
Šport
Nevyuzili sme, ale k dispozicii boli vodne skutre, vodne bicykle, banan, nafukovacie atrakcie vo vode...
Tipy
Tipy
Neboli sme, v tom teple sa nam nechcelo chodit, ale bolo ponukanych vela vyletov na lodi, parhodinovych aj celodennych. Urcite bolo na co pozerat. Cierna Hora je nadherna ci uz prirodou, alebo architekturou.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Solvex
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2016, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
ihrisko a sedenie pred jedalnou hotelaprijemny bar pri jedalniplazs dvomi postelami celkom fajn priestorizba 816polepena kupelnahrdzavy kos, pedal nefungovalpovodne krasne dvere so zaluziami a co z nich urobilivyhlad z balkonavyhlad z balkonanepochopitelny schod do sprchy
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

ihrisko a sedenie pred jedalnou hotelaprijemny bar pri jedalniplazs dvomi postelami celkom fajn priestorizba 816polepena kupelnahrdzavy kos, pedal nefungovalpovodne krasne dvere so zaluziami a co z nich urobilivyhlad z balkonavyhlad z balkonanepochopitelny schod do sprchy

Hotel Južno More - Profesionálne fotografie

Hotel Južno More
Hotel Južno More
Hotel Južno More
Hotel Južno More
Hotel Južno More
Hotel Južno More
Hotel Južno More
Hotel Južno More

Podobné recenzie Barská riviéra

Zlatna Obala pavilóny
Zlatna Obala pavilóny 3*
Čierna Hora, Barská riviéra, Sutomore
. najlepšie hodnotenie
12 recenzií
43%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...