Hotel Kornati

4*4*4*4*
Tina Ujevića 7, 23210 Biograd na Moru, Croatia
Hotel Kornati GalériaGaléria (0 + 15)
62%
Celkovo hodnotený
ako 8. najlepší z 8.
v oblasti Zadarská riviéra
Úžasné0
Výborné0
Dobré2
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0

Hotel Kornati recenzie

Archív recenzií

lubomira Detail recenzie

Bola to dobrá dovolenka

, (51 - 60 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
58%
Panna Aquamarine Detail recenzie

Dovolenka na úrovni

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
58%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotel zodpovedá svojim štyrom hviezdičkám. Je krásny, čistý, tichý, no zároveň veľmi blízko rušného nočného života pozdĺž promenády. Všetko v hoteli je poruke: Recepcia, kde vám personál ochotne poskytne potrebné informácie alebo zamení peniaze, kaviareň, kde sa dá príjemne posedieť a posurfovať na internete a reštaurácia s oknami s výhľadom na prístav a promenádu. V hoteli je aj výťah, ktorý som nejeden krát veľmi ocenila, hoci sme boli ubytovaní len na druhom poschodí, no keď to človek preženie so športom (alebo jedlom), tak aj na druhé poschodie sa rád zvezie. Ja rada zvyknem preskúmať každý dostupný kút, takže kým sme čakali na svoju izbu, boli sme sa popozerať po jednotlivých poschodiach hotela. Od tretieho poschodia vyššie sú na chodbách spoločenské priestory s televíziou a rohovou sedačkou, kde môžete po náročnej ceste a prebdenej noci uložiť svoje deti, alebo aj samých seba a trochu si zdriemnuť. Je to rozhodne pohodlnejšie, než miestnosť na odkladanie batožiny. A na záver, veľmi, ale naozaj veľmi som si užívala wellness v cene (vo vedľajšom hoteli Ilirija) - hydromasážnu vaňu, fínsku saunu a infrasaunu, pričom ma prekvapilo, že takmer nikto z hostí tieto benefity nevyužíval.
5*5*5*5*5*
Izby
Časť izieb je s výhľadom na prístav a časť nad parkoviskom. My sme mali izbu nad parkoviskom, čo ale rozhodne nebolo pre mňa nijako frustrujúce, keďže sme mali priamy výhľad na rozrastenú bujnú palmu v záhrade protiľahlého domu. Jediný nedostatok som videla pri francúzskom balkóne, ktorý dosť obmedzoval priestor už tak dosť maličkej izby. Mimo tejto drobnosti sú izby dokonalé. Je tam všetko, čo človek potrebuje - priestranný šatník, obrovské zrkadlo cez celú stenu na chodbe, veľká pohodlná posteľ s pohodlnými vankúšmi a NORMÁLNYMI prikrývkami (už som totiž zažila aj dovolenku, kde som sa zakrývala obyčajnou plachtou). V izbe nechýba ani toaletný stolík so zrkadlom, chladnička, televízia s mnohými-mnohými kanálmi, a hlavne klimatizácia. V kúpeľni ma milo prekvapil sušič na vlasy, tekuté mydlo a obrovitánske zrkadlo. Sprchový kút bol priestranný, s transparentným sklom. Toaleta bola dosť blízko pri stene, takže objemnejší ľudia by mohli mať problém.
3*3*3*
Pláž
Pri príchode, včas ráno pred svitaním ma prekvapilo more, ktoré bolo tak tiché a pokojné, ako malý rybník. Až som mala obavu, či vôbec budú aj nejaké morské vlnky. Tých som sa nakoniec dočkala. More bolo obstojné, nie však také prekrásne a čisté ako v Južnej Dalmácii. Zato priam čarovne na mňa zapôsobil borovicový les, svojou intenzívnou vôňou a prekrásnou promenádou. Nechodili sme na najbližšiu pláž, ale radi sme sa prešli cez celú dlhú promenádu až k pláži Soline, kde sme radi zakotvili aj v tamojších podnikoch s občerstvením, s prekrásnym výhľadom na more.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Strava bola jedna báseň. Nič dokonalejšie som na žiadnej dovolenke ešte nezažila. Ako raňajky, tak aj večere. Vždy si bolo z čoho vybrať a každý si prišiel na svoje. Všetkého bolo dosť pre každého, pričom personál dopĺňal jedlo ešte skôr, než sa stihlo minúť. Odporúčam ochutnať úplne všetko: Lahodne pripravené hovädzie mäso, vynikajúco okorenené ryby alebo kurča a nepochybne aj delikatesné mušle. Mnohí určite ocenia obrovské množstvo zeleniny aj na raňajky a úžasné dezerty na večeru. V tomto hoteli som pri jedle zažívala takmer euforické pocity.
1*
Personál
Personál. K tomu sa mi ani veľmi nechce komentovať, pretože v skutočnosti kazili celkový dojem hotela. Určite oceňujem panie, ktoré upratovali izby, pretože zakaždým odviedli skvelú prácu, aj recepčných, ktorí boli vždy nápomocní, ale v reštaurácii boli čašníci tak nepríjemne vtieraví, až sa mi z toho obracal žalúdok. Ono nestačí, aby za vami prišiel jeden čašník s otázkou, či si dáte "niečo na pičie", musia prísť aspoň traja, s tou istou otázkou a keď si ani po niekoľkých dňoch nedáte, dokážu na vás neskutočne škaredo zazerať. Vážení, môžete na mňa zazerať koľko chcete, aj tak si nedám tie vaše predražené nápoje! Už len z princípu! Osobne som radšej išla dať zarobiť iným podnikom, kde bol personál prívetivý.
2*2*
Šport
Nič z ponúk nás nezaujalo, mali sme dosť pešej turistiky na vzdialenejšiu pláž.
Tipy
Tipy
Absolvovali sme výlet loďou na ostrovy Kornati. Tento výlet odporúčam každému. Je to skutočný zážitok a človek sa môže ako cestou, tak aj na ostrovoch len a len kochať tou okolitou krásou. Delegátka nám na predchádzajúcom stretnutí odporučila malú hotelovú loďku, a večeru až na ostrove v reštaurácii. Vraj tamojšie čajky sú na vyhliadkových Šulínov už zvyknuté a raz-dva uchmatnú rybičku. Aj tak sme šli na Šulínovi. :D Rybičku nám nikto neukradol, ešte sme aj dostali po dve veľké rybičky, keďže prasiatka nepapáme. :D Potom obmedzenia v strave treba nahlasovať vopred, najlepšie už pri prvotnej objednávke. I keď nebol problém požiadať až na lodi, nedostali sme síce kuracie namiesto prasiatka, ale dve obrovské rybičky. Boli vynikajúce.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tatratour
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2015, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
SprchaToaleta, sušič na vlasy, čisté uterákyChodbaPosteľIzbaPohľad z balkónaMinichladničkaPohľad z wellness hotela IlirijaPohľad z wellness hotela IlirijaPláž a hotel Adriatic v pozadíPláž SolinePromenáda pri Soline kempePromenáda pred hotelom IlirijaWellness v hoteli IlirijaVečera
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
brano Detail recenzie

Super dovolenka,doporucujem vsetkym vekovym...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 12 čitateľom recenzia pomohla
69%

Fotografie z recenzií

SprchaToaleta, sušič na vlasy, čisté uterákyChodbaPosteľIzbaPohľad z balkónaMinichladničkaPohľad z wellness hotela IlirijaPohľad z wellness hotela IlirijaPláž a hotel Adriatic v pozadíPláž SolinePromenáda pri Soline kempePromenáda pred hotelom IlirijaWellness v hoteli IlirijaVečera

Podobné recenzie Zadarská riviéra

Hotel Donat
Hotel Donat 3*
Chorvátsko, Zadarská riviéra,
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
78%
Hotel Villa Mai Mare
Hotel Villa Mai Mare 3*
Chorvátsko, Zadarská riviéra, Biograd na Moru
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
78%
Turistický komplex Pine Beach
Turistický komplex Pine Beach 3*
Chorvátsko, Zadarská riviéra, Pakoštane
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
64%
Hotel Adria
Hotel Adria 3*
Chorvátsko, Zadarská riviéra, Biograd na Moru
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
64%
Hotel Kornati
Hotel Kornati 4*
Chorvátsko, Zadarská riviéra, Biograd na Moru
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
62%




Moment...