Pavilóny Rivijera

2*2*
Put Cvitačke 15, 21 300 Makarska, Croatia
Pavilóny Rivijera GalériaGaléria (0 + 20)
60%
Celkovo hodnotený
ako 44. najlepší z 57.
v oblasti Stredná Dalmácia
Úžasné2
Výborné2
Dobré3
Skôr zlé2
Zlé4
Veľmi zlé3

Pavilóny Rivijera recenzie

Archív recenzií

Pavol Vavra Detail recenzie

Rivjera nie je klasický hotel

, (60+ rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
53%
jana Detail recenzie

Nikdy viac

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
27%
Lucaso Detail recenzie

Prvý deň blokovania huuza

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
58%
Jana Detail recenzie

Ubytovanie jeden horor!

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
69%
Adriana Detail recenzie

Čo sa týka Makarskej, krásne mestečko

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
53%
Tatiana Detail recenzie

Spokojnosť, odporúčam...

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 12 čitateľom recenzia pomohla
100%
Pavel Detail recenzie

Super dovolenka vďaka delegátke

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
94%
Dušan Detail recenzie

Najlepšia dovolenka v Chorvátsku

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
89%
Jozef B. Detail recenzie

Makarská je prekrásna

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 15 čitateľom recenzia pomohla
86%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
V prvom rade je nutné povedať, že nesúhlasím s hodnotením hotela ,,ako druhý najhorší" v destinácií. Slovenský, ale i Český turista by si mal uvedomiť, že ide do zariadenia s 2 hviezdičkami (čomu odpovedá jednak cena, ale aj kvalita, vybavenie a rozsah služieb). A povedal by som, že túto kategóriu hotel vysoko prevyšuje.
5*5*5*5*5*
Izby
Izba, v kt. sme boli ubytovaní zodpovedá štandardu, na kt. sme z dovoleniek zvyknutí. Postele, nočné stolíky s lampou, dostatok zásuviek, ladnička, primerane zariadená kúpeľňa. Plávajúce podlahy, drevený nábytok. Komu chýba TV, mal si namiesto dovolenky zaplatiť doma vyšší balík káblovky. Jediné čo nám chýbalo bola klimatizácia. Delegátka nám povedala, že pavilóny sú obsadzované v závislosti od dátumu, kedy ste si zakúpili zájazd. Čím neskôr ho kúpite, tým by mal byť nižší štandard izby a vyššia vzdialenosť od hotela.
5*5*5*5*5*
Pláž
Začnem negatívami. Stredisko je na okraji makarskej, do prístavu to máte peknú štreku, kt. by mohla prísť malým deťom dosť vyčerpávajúca. Pravideľne však prechádzal vláčik, kt. ste si mohli kedykoľvek pristaviť a ten vás zaviezol až do centra za pár korún. Treba sa pripraviť na ,,vysokohorskú prirážku" nie je tam o moc drahšie ako u nás, ale ceny sú vyššie. Treba sa prejsť a nájsť najvýhodnejšiu ponuku. Napr. pri výmene meny. V hotely kuna:7,33 v meste od 7,20 (priamo pri vstupe do Makarskej) až po 7,45 (v prístavy, na konci promenády pri parkovisku). Nápoje CocaCola, sprite, neste - 15kn, pizza od 35-5Okn, kukurica 8-12kn.
A posledné varovanie... tak ako u nás, aj na Makarskej sú špekulanti. Nám jedna servírka zaokrúhlila účet o 7kn (nie je to veľa, ale je to drzosť), keď sme kupovali zo stánku na promenáde, akože omylom nám zle vydali, za čo sa samozrejme hneď s úsmevom ospravedlnili. A počul som z rozhovoru iných hostí, že tiež mali podobné problémy, pri vyšších sumách v iných reštauráciách.

Dúfam, že som kritikou nikoho neodradil, venoval som jej taký rozsah len preto, aby ste si zbytočne nekazili dovolenku nepríjemnosťami. Na ľavo od hotela je piesková pláž, priamo pred hotelom je vybotonovaný kus a kúsok ďalej do prava sú nádherné ,,útesy" s malinkými plážami s krátkym pásom plytkej vody. Zdržiavali sme sa predovšetkým v týchto častiach, chodili sme bosí a aj keď nám občas nejaký kamienok zvraštil tvár do bolestivej grimasy, obuv do mora sme nepoužívali a ani na ježka nikto nestupil (pri potápaní som ich ale videl viacero). More bolo perfektne čisté, plavčíkov, kt. by vás obmedzovali minimum(len na dvoch najväčších plážach sme ich videli). Previsy, útesy, jaskynky, borovicové háje, ale aj bonsaje na skalách a masív Biokovo, skutočne prekrásne dopĺňali celú scenériu. More bolo úplne priezračné, teplé a pokojné. Dva dni boli trošku vlny, takže sme si aj v tých zaskákali :).
5*5*5*5*5*
Strava
Strava bola naozaj výborná. Naozaj rozsiahla ponuka jedál, pričom vždy bol jeden čašník v pozore a sledoval čo treba doplniť.
Raňajky: niekoľko druhov cereálií, normálne mlieko ale aj sladké a kyslé, párky, slanina, salámy, paštéty, džemy, med, puding, vajíčka, mliečna ryža, ovocie a veľké množstvo zeleniny, a iné
Večere: Po usadení za stôl prišiel čašník (v čase podobnom reštauráciám v SR), spýtal sa čo budete piť (víno -B/Č, pivo, Cola, orangina a potom vám priniesol hlavný chod. Počas večere sa ešte zastavil s otázkou vašej voľby na zajtra. V ponuke bolo 5 jedál. Porcie neboli veľké, ale stačili. Vždy tam bolo vegetarianske menu, ryba, hovadzie, bravčové, hydina. Moju spokojnosť potvrdzuje aj fakt, že sa mi počas celého pobytu nestalo, že by som nezjedol celú porciu. Ak vám bola večera málo, opäť ste mali možnosť neobmedzene využiť ponuku bufetového stolu: 3druhy šalátov, ovocie, zelenina, nejaké maso, ryba, miestne jedlo, mliečna ryža, puding, koláč, palacinky...
Jedinú výčitku, kt. mám smerujem nie na hotel, ale na hotelových hostí. Prísť na večeru/raňajky v plavkách, resp. pri bufetovom stole naložiť na tanier polovicu ,,plechu" pre celý hotel a potom ju vrátiť nedojedenú... Chvíľami som sa pred hotelovým personálom hanbil za správane nás Slovákov.
5*5*5*5*5*
Personál
Kultúra personálu, ktorú by mohli závidieť aj iné, kategorizáciou vyššie hodnotené hotely. Milé, usmievavé upratovačky, kt. sa snažili byť neviditeľné, ústretová recepcia, pohotoví čašníci a riaditeľ hotelu, kt. chodil pomedzi ľudí, pýtal sa či im niečo nechýba, viac x sme videli, ako prišiel k hosťom v bare a s úsmevom na perách im zaplatil ďalšie kolo, alebo kúpil deťom nanuky. Animátorky sa veľmi snažili, ale svojim programom neoslovili a okrem hudobných večerov, kedy ste si mohli zatancovať na cover verzie známych hitov alebo na mediteranske piesne.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Priamo na hotely si môžete bezplatne zahrať: Ping-pong, minigolf alebo petang. Ak idete s deťmi odporúčam kúpiť, alebo priniesť bedmintonové rakety. Na pláži boli motorové skútre, bungee jumping, parasailing (ten sme otestovali, vyviezli nás na more, pripútali a v tandeme nás vliekli na padáku na 5OOm lane :) príjemný zážitok, nie veľmi adrenalínový, vhodný aj pre dôchodcov), požičať ste si mohli aj horské bicykle alebo skútre - odporúčal by som skútre, na kt. sa odveziete dvaja, čo vás stojí menej ako prenájom dvoch bicyklov a nemusíte šlapať :), ďalej rafting, nočný rafting, škola potápania a iné. Makarská je veľké stredisko, čo so sebou prináša aj negatíva (ceny, preplnenosť) ale aj pozitíva (veľa stánkov, športové vyžitie, široký sortiment)...
Tipy
Tipy
Tipov by bolo viac. Odporúčal by som prenájom skútru, na tom sa zveziete aj dvaja a môžete navštíviť niektoré z okolitých stredísk, kde nakúpite darčeky lacnejšie a preskúmate aj iné destinácie, prípadne sa inšpirujete na ďalšiu dovolenku. Skvelé bolo aj splavovanie rieky Cetina, minibusmi nás odviezli 3Okm od Makarskej rozmiestnili do člnov a spolu so skiperom nechali splaviť 10km úsek rieky. Aj napriek občasným perejam je to vhodné aj pre decká a aktívnych dôchodcov :). Išli sme okolo skaly. z kt. skákal Winetou a z menšej (5m) sme si mohli skočiť aj my :). Skiperi fotili celý splav a za 100kn vám potom fotky predali. Ak máte záujem o fotky, odporúčam sedieť vpredu na rafte. Pred nami sedeli dvaja 12Okg poliaci, kt. fotky ani nechceli...
My sme si spravili aj taký menší výletík vo vlastnej réžií, odviezli sme sa na veľkej nafukovačke popri pláži (vľavo od hotela) až po veľké útesy.. bolo to príjemné, omrkli sme pláže s označením FKK ;) a celou cestou sa potápali. Preplávali sme možno 2-3km a boli sme príjemne vyčerpaní :). V stredisku si môžete zakúpiť viacero výletov vrátane návštevy ,,najkrajšej pláže" Bol, kt. už zďaleka nie je tak pekná ako voľakedy(preplnená, kamene, studené more(z jednej strany), ale aj výlety loďou, dokonca akousi ,,miniponorkou" kt. je v podstate loď s preskleným trupom. Navštíviť môžete aj masív Biokovo, kde vás vyvezú autobusmi resp. minibusmi a podajú zaujímavý komentár. Chcel by som varovať prípadných odvážlivcov, kt. by chceli podniknúť peší-turistický výlet vo vlastnej réžií na potrebu obrovského množstva tekutín a kvalitnej obuvi. Na Čechoch sa smejeme, keď idú v žabkách do Tatier, ale Chorváti sa rovnako smejú z nás, keď chceme ísť na Bikovo :). Môžete si spraviť výletik na ,,Svetlište vepric" (nejak tak sa to píše) sú to takzvané ,,malé lurdy" tzn. pútnické miesto vzdialené možno pol hodinku od hotela smerom na Split. Ďalej môžete navštíviť aj vzdialenejšie mestá Dubrovník, Mostar alebo pútnické Medugorie. Odporúčam aj vyskúšať ,,Rodeo" V meste sme našli dve miesta, kde si môžete zajazdiť na improvizovanom býkovi :), je to kopec srandy :). Každému podľa chuti.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Riatour
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2013, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
program animáciíhotelová izbahotelová izbasociálne zariadenie - sprcha v pravom rohumalé útesy s úzkym pásom pláži smerom do prava od hotela,,minimapa Makarskej na hotel. recepciizápad slnkamasív Biokovo170kn za tandempohľad z plážePláže v pravo od hotela (smer Split, Baška Voda)scenéria pobrežiaRaftovanie - prostredníctvom ,,Vir.........krásne čisté more s 3. najvyššou salinitouvláčik, kt. premáva po strediskuzápad slnka
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Lukas Pampurik Detail recenzie

Výborná strava, kraśne more, super personál,...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
58%
Diana Strelková Detail recenzie

Poloha Poloha dobrá. Na začiatku mesta ...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
72%
Gabriela Detail recenzie

Nás tu vykradli. Pani na recepcii ...

, (16 - 20 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
28%
zibekova Detail recenzie

Dovolenka bola super. Odporučujeme aj rodinám s...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
72%
Michalkova Detail recenzie

Pekne more a plaze ako tradicne v Chorvatsku. ...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
31%
iv Detail recenzie

najlepsie na tom je ze taka vec sa hned ututle...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
38%
Lucy Detail recenzie

Takže ako som uviedla, už cez CK Koala nikdy...

, (21 - 30 rokov, pár 2 osoby) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
31%

Fotografie z recenzií

program animáciíhotelová izbahotelová izbasociálne zariadenie - sprcha v pravom rohumalé útesy s úzkym pásom pláži smerom do prava od hotela,,mini" plážemapa Makarskej na hotel. recepciizápad slnkamasív Biokovo170kn za tandempohľad z plážePláže v pravo od hotela (smer Split, Baška Voda)scenéria pobrežiaRaftovanie - prostredníctvom ,,Vir" cena na osobu 200kn.........krásne čisté more s 3. najvyššou salinitouvláčik, kt. premáva po strediskuzápad slnka

Podobné recenzie Stredná Dalmácia

Hotel Jadran
Hotel Jadran 3*
Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Trogir
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
54%
Hotel Mediteran Podgora
Hotel Mediteran Podgora 2*
Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Podgora
. najlepšie hodnotenie
27 recenzií
61%
Pavilóny Rivijera
Pavilóny Rivijera 2*
Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Makarska
. najlepšie hodnotenie
16 recenzií
60%
Apartmány Medena
Apartmány Medena 2*
Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Trogir
. najlepšie hodnotenie
14 recenzií
60%
Vila Dalmacija
Vila Dalmacija 3*
Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Makarska
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
60%




Moment...