Apartmány Novi Resort

4*4*4*4*
Kralja Tomislava 4, 51250, Novi Vinodolski, Croatia
Apartmány Novi Resort GalériaGaléria (8 + 18)
61%
Celkovo hodnotený
ako 10. najlepší z 18.
v oblasti Kvarner
Úžasné0
Výborné1
Dobré7
Skôr zlé4
Zlé2
Veľmi zlé0
Apartmány Novi Resort od1225€vrátane poplatkov

Apartmány Novi Resort recenzie

Archív recenzií

Kristína Detail recenzie

Celkom dobrá dovolenka

, (21 - 30 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
61%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotelový komplex bol obrovský a pekný na prvý pohľad. Ale akonáhle sa človek na niečo konkrétne zameral, tak nachádzal nedostatky. Fotky z CK opisovali maximálny luxus, ktorý je až pre Chorvátsko neprirodzený a samozrejme realita bola taká typická chorvátska. Je to príjemný komplex, veľký s obrovským množstvom využitia, ale zastaralý a schátralý. Potreboval by kompletnú renováciu a služby na maximum a vtedy by to bol špičkový hotel široko ďaleko v celom Chorvátsku. Vstup do hotela je zatarasený rampou, takže ak idete busom, ten vás nechá pri hlavnej ceste a dole na recepciu si to odkráčate a veru je to celkom ďaleká cesta. Čo sa týka parkovania áut v areáli, ak jedine za nehorázne peniaze a aj to na vyhradenom parkovisku, určite nie rovno pri svojom apartmáne, jedine ak idete nejak mimo CK a dohodnete sa v hoteli za nejaký bakšiš. Služby na recepcii nič moc. Možno sme len nemali šťastie, ale komunikácia taká lámavá, keď chcete izbu hneď, tak príplatok (klasika :D) a keď potrebujete vozík, ktorý by vám mal odviezť batožinu, tak žiaden nie je k dispozícii. Takže až na zvýšený hlas a vyhrážky bossom reaguje personál. Areál hotela je na kopci, ako takmer každý takýto veľký hotelový komplex v Chorvátsku, takže ak dostanete apartmán úplne hore ako my, budete mať na konci pobytu celkom slušnú kondičku. Pomedzi apartmány sú schodíky, cez ktoré sa viete dostať k jednotlivým bazénom alebo do hotela, či na pláž. Pre rodiny s deťmi je aj cesta po okraji, ale je to trochu obtiažne chodiť naokolo každý deň... niekoľko krát za deň.
A čo sa týka služieb, tak v hoteli neviem posúdiť, v ponuke boli nejaké masáže, fitko, kaviarne, pri bazénoch pizzeria či bar. Dokonca bar v bazéne bol celkom obľúbený. A súčasťou bolo aj nákupné centrum, ktoré ponúkalo požičovňu auta, obchodík s oblečením, ktorý akurát prerábali a jeden obchodík so suvenírmi a všetkým možným na prežitie (čiže voda, nejaké potraviny, drogéria a tak) s veľmi príjemnou obsluhou (asi najpríjemnejšou v celom komplexe).
Animácie pre deti boli pri detskom bazéne a aj večer nejaká diskotéka, ale tých sme sa nezúčastňovali, keďže boli určené pre vyššie vekové kategórie. Ale využili sme detské ihrisko, ktoré bolo v celkom zachovalom stave. :) Čo sa týka platenia, sú dve možnosti, buď hneď všetko cash za poskytnutú službu, alebo na kartu (číslo izby alebo také niečo) a platíte všetko spolu v deň odchodu.
3*3*3*
Izby
Apartmánové izby boli priemerne vybavené. Závisí, na aký apartmán natrafíte. My sme boli v apartmánoch Deluxe, takže sme mali viac menej sami "pol domu", keďže zdola ani z druhej strany nebol obsadený. Zariadenie priemerné, vybavenie tiež, taký priemer. Premium apartmány sú nižšie, čiže bližšie k moru a aj k hotelu, ale sú to väčšie domy a pozostávajú zo 6 bytov a apartmány Deluxe len zo 4 bytov, ale sú vyššie položené, ale je tam väčší pokoj. Upratovacie služby len tak občasné, neviem presne identifikovať, ako často menili uteráky, nič iné vlastne nerobili. Jedine odpadový kôš vynášali každý deň, ale aj to sáčik nikdy druhú nedodali. A zasekávajúce vchodové dvere, vytekajúci sprchový kút a padnutá garniža v obývačke boli len také detaily, ktoré sa ani neoplatilo riešiť, lebo vlastne ani nebolo s kým. :D
4*4*4*4*
Pláž
Pláž bolo pekná, to jediné bolo pozitívne. Ale samozrejme aj to závisí od toho, kde si nájdete miesto a akým smerom pôjdete. Výber bol bohatý aj pozvoľný vstup do mora s jemným štrkom, čo bolo pre nás s malými deťmi výhodou alebo aj platne pri mori s priamym vstupom do mora pre tých, ktorý chcú hneď plávať, skákať a ponárať sa. Takmer po celej pláži, ktorá bola súčasťou hotelového komplexu, boli ležadlá aj so slnečníkmi (tie mali obmedzený počet) bez poplatkov a mohli ste si ich premiestňovať ako a kde ste chceli. Piesočnatú pláž sme nenašli, ale nám ani nechýbala. V tom čase (koniec júna, začiatok júla) bola pláž viac menej prázdna, čistá, bez otravných predavačov. A čo je najdôležitejšie, more bolo krásne čistučké, žiadni ježkovia, len sem-tam nejaká rybička. :) A čo sa týka strediska, stredisko bolo veľké, priam až obrovské. Veľmi veľa možností na kúpanie v bazénoch. Detský bazén, menší bazén, väčší presklený bazén, vnútorný bazén, vírivky,... všetko krásne, teda čo sa týka kvantity, ale kvalita nič moc. Nejaká extra údržba tam nebola. Vnútorné bazény sme boli len pozrieť, našťastie nám počasie prialo, takže sme ich nemuseli využiť (strašne páchli chlórom), šatne a toalety pre bazénoch boli miestami nepoužiteľné, vírivky som za celý pobyt zapnuté nevidela, takže nedostatkov tam bolo dosť. Akurát kapacita ležadiel bola dostačujúca, aj voda bola celkom príjemná v bazénoch a stravovacie služby pri bazénoch boli tiež pomerne dobre vybavené. A čo sa týka hotelových služieb a strediska, v tom sme sa veľmi nezdržiavali, takže to neviem posúdiť.
5*5*5*5*5*
Strava
Strava bola asi najlepšia z celého pobytu. Rozmanitá, každý deň niečo iné, ale aj osvedčené klasiky. Všetko vo švédskych stoloch, mohli sme si nabrať, čo sme chceli a koľko sme chceli. Aj časové rozpätie na výdaj raňajok a večere bolo celkom dostačujúce. Sladké, slané, tepelne upravené, aj na studeno a samozrejme veľa ovocia a čerstvej zeleniny. Strava bola výborná a aj personál sa snažil aby boli vždy čisté, prestreté stoly, milá a usmievavá obsluha. A dokonca bola tak dobrá, že sme za celý pobyt nestihli vyskúšať bufety a pizzérie v areáli, pri bazénoch.
3*3*3*
Personál
Personál od CK, cez recepciu a vrátnika až po autobusára bol podpriemerný. Bol to ešte len začiatok sezóny a všetci vyzerali, že už majú tejto dovolenkovej sezóny celkom dosť. CK ma sklamala tým, že nemala svojho delegáta v hoteli ani animátorov, dokonca ani len informačnú tabuľu. Personál na recepcii 0 bodov, animátori taktiež. Jedine tí čašníci boli v pohode. Delegát, ktorého sme ani nestihli, lebo si dal taký čas na stretnutie, že rodina s deťmi nemá šancu to stihnúť - ráno o 9:00, keď je ubytovaná na druhom konci hotela. Upratovací personál sme v podstate ani nestretli, takže neviem posúdiť, ale ich pracovné nasadenie sa tiež nedá hodnotiť. Jediný príjemný personál bol v obchodíku a v reštaurácií.
3*3*3*
Šport
Keďže sme mali so sebou malé deti, po športových aktivitách sme sa veľmi neobzerali, ale na pláži bola nejaká požičovne člnov. A samozrejme v areáli hotela bolo sľúbené fitko, ale to sme len zvonku zazreli a nikdy sme tam nikoho nevideli, takže pochybujem, že bolo vôbec v prevádzke ako skoro všetko, čo je v popise hotelových služieb. =D
Tipy
Tipy
Počas pobytu sa dá ísť kade-tade, ak ste vlastnou dopravou. Ak ste pricestovali busom ako my, tak môžete ísť max. do neďalekého mestečka Novi Vinodolski, keďže hotelový komplex nie e priamo v meste, ale na jeho okraji. Do mesta sa dá dostať peši popri pláži alebo po hlavnej ceste, alebo vo večerných hodinách premáva vláčik, ktorý vás odvezie od konca hotelového komplexu až do centra mesta a aj spať. Je to zážitok najmä pre deti, aj keď my osobne sme tento vláčik nikdy nejak nestihli. Väčšinou bol plný z mesta, ak ste nestihli prvý termín o 18:00 alebo nepremával z dôvodu karnevalu v meste. Takže sme sa pri ňom len odfotili. =D A samozrejme delegát z CK ponúkal nejaké zájazdy po okolí za poplatky (také klasicky predražené sumy), ale to sme neriešili, resp. s delegátom sme nestihli sa stretnúť, takže sme ani veľmi nevedeli, o aké výlety išlo, keďže v hoteli nemali žiadnu informačnú tabuľu ani nič podobné.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tiptravel
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2019, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamneodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
výhľad z hotelovej kaviarnevýhľad z apartmánu Deluxedetské ihriskoapartmánapartmándetské bazényvonkajší bazén s barom plážapartmány
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Tamara Detail recenzie

Super dovolenka, až na čistotu ubytovania

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
89%
Sona Detail recenzie

Bola to najhoršia dovolenka v Chorvátsku

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
47%
Lenka Detail recenzie

Apartmány de luxe nie sú vhodné pre deti v...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
67%
Robert Detail recenzie

Príjemná dovolenka, ale je čo zlepšovať

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
72%
Erika Detail recenzie

OK, ale v Chorvátsku sú aj krajšie miesta...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 4 čitateľom recenzia pomohla
69%
Peter Detail recenzie

Sklamanie, hlavne zo stravy a služieb

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
53%
Karol Detail recenzie

Niekto zaspal na vavrínoch

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
61%
Katka Detail recenzie

Nezodpovedá 5 hviezdičkám

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
44%
Marcela Detail recenzie

Dobrá dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
75%
Katka Detail recenzie

Dosť veľké sklamanie :(

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
47%
Viera Detail recenzie

Nesplnila naše očakávania, veľká...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 1 čitateľom recenzia pomohla
42%
hosťka Detail recenzie

Vcelku dobrá dovolenka

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
50%
Peťka Detail recenzie

Pekná atmosféra na skvelej pláži

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
69%

Fotografie z recenzií

výhľad z hotelovej kaviarnevýhľad z apartmánu Deluxedetské ihriskoapartmánapartmándetské bazényvonkajší bazén s barom plážapartmány Apartman de luxeIzbaKupelnaJedalen hotelaVyhladBazenApartmánový dom - premium - CK poskytuje nesprávne info, katastrofa""Cesta na pláž"", detské kočáre a invalidi - nedostanú sa na pláž...No comment...

Apartmány Novi Resort - Profesionálne fotografie

Apartmány Novi Resort
Apartmány Novi Resort
Apartmány Novi Resort
Apartmány Novi Resort
Apartmány Novi Resort
Apartmány Novi Resort
Apartmány Novi Resort
Apartmány Novi Resort

Podobné recenzie Kvarner

Hotel Katarina
Hotel Katarina 2*
Chorvátsko, Kvarner, Selce
. najlepšie hodnotenie
8 recenzií
64%
Pavilóny Slaven
Pavilóny Slaven 2.5*
Chorvátsko, Kvarner, Selce
. najlepšie hodnotenie
14 recenzií
62%
Apartmány Novi Resort
Apartmány Novi Resort 4*
Chorvátsko, Kvarner, Novi Vinodolski
. najlepšie hodnotenie
14 recenzií
61%
Hotel Selce
Hotel Selce 3*
Chorvátsko, Kvarner, Selce
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
56%
Sandy Beach Apartments
Sandy Beach Apartments 3*
Chorvátsko, Kvarner, Crikvenica
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
53%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...