Hotel Fontana

2*2*
Vitarnja BB, Jelsa 21465, Croatia
Hotel Fontana GalériaGaléria (5 + 13)
72%
Celkovo hodnotený
ako 7. najlepší z 17.
v oblasti Južná Dalmácia
Úžasné1
Výborné0
Dobré0
Skôr zlé1
Zlé0
Veľmi zlé0
Fontana od859€vrátane poplatkov

Hotel Fontana recenzie

Archív recenzií

Panna Aquamarine Detail recenzie

Dovolenka nad naše očakávania

, (31 - 40 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
89%
6*6*6*6*6*6*
Celkové hodnotenie
Tento rok sme sa rozhodli s dovolenkou uskromniť, preto moje očakávania neboli veľké. O to viac ma prekvapili depandancy s izbami maličkými, zato však naozaj peknými, pohodlnými a čistými, kde má človek všetko, čo potrebuje. Veľmi oceňujem čistotu nielen izieb, ale aj okolia depandancov, je vidieť, že zamestnankyne dbajú o údržbu. Areál sa nachádza na kopcovitom teréne, takže ubytovanie povyše môže byť trochu únavné. My sme boli ubytovaní v depandance Leo (majú ich pomenované podľa znamení zverokruhu), takže sme jasali od radosti, pretože to bolo vcelku blízko na pláž, aj do jedálne. Stojí za povšimnutie, že hotel Fontána má lepšie pláže a vstupy do mora, než protiľahlý hotel Hvar (ten má zase iné kvality). Takisto prostredie borovicového lesíka je prenádherné. Za zvuku cvrlikajúcich cikád sa tu človek môže len a len kochať nad tou krásou. Mestečko Jelsa vzdialené cca 7 minút od hotelového komplexu je maličké, ale prekrásne, s možnosťami nákupov suvenírov, rôznych potrieb, ale aj výborného občerstvenia sa. V hotelovom komplexe Fontána sú k dispozícii mladí animátori, ktorí sa pekne venujú ako deťom, tak aj dospelým. Animačné programy vrelo odporúčam. My sme sa zúčastnili len jediný raz, aj to sme vyhrali poukaz na vstup do salónu v hodnote 120 kn (pol hodinová masáž grátis bola naozaj veľmi potešujúca). Na záver, najlepšie, ale naozaj najlepšie, čo som v hotelovom komplexe Fontána zažila, bolo jedlo. Až potom som pochopila, prečo sem ľudia chodia opakovane.
5*5*5*5*5*
Izby
Izby sú maličké, ale veľmi pekne upravené. Zaujímavé sú steny s vkusným obkladom. Matrace boli evidentne pred nedávnom vymieňané. Boli veľmi mäkké a pohodlné, no na prikrytie boli len tenké plachty. V izbe bol aj televízor, no čo najviac oceňujem, bol výkonný ventilátor! Je to obrovské plus pri izbách bez klimatizácie. Tiež sa mi nesmierne páčili drevené okenice na balkónových dverách, ktoré cez noc efektívne a bezpečne odvetrávali miestnosť. V kúpeľni, ako som postrehla, boli vymieňané niektoré zariadenia, pravdepodobne prednedávnom. Sanita a batérie vyzerali byť úplne nové, takisto aj sprchový záves. Za negatívum považujem nulové súkromie na nedostatočne predelených balkónoch.
4*4*4*4*
Pláž
Ostrov Hvar má takmer po celom svojom obvode útesy, to je jeho mierna nevýhoda oproti pevnine. Pláže pri hotelovom komplexe Fontána sú však veľmi pekne kaskádovito vydláždené, čo vôbec nepôsobí rušivo. Blízko je tiež malá zátoka s kamienkovým vstupom, tam však svieti slnko veľmi krátko. Nechýba ani rovná štvorcová vydláždená plocha s rebríkovými vstupmi. Každý si nájde to, čo mu najviac vyhovuje.
6*6*6*6*6*6*
Strava
Jedlo bolo nielenže dokonalé, ale ho aj bolo dostatok, čo určite poteší tých, ktorí sa na raňajky alebo na večeru neponáhľajú zrovna s predstihom. Na raňajky boli vždy aspoň dva druhy pečiva, vajíčka, praženica, párky, syry, ale aj nutela, džemy a cereálie. Dobrá správa pre milovníkov kávy je, že tu majú espresso stroje. Džúsy však chutili ako sirupová voda. Večere boli ešte lepšie. Okrem sáčkových polievok (vždy dva druhy), ktorým nie každý prišiel na chuť, bola strava jedna báseň. Mäso aj ryby boli vynikajúco dochutené, k tomu rôzne variácie príloh, kvantum zeleniny a šalátov, veľký výber ovocia a také vynikajúce dezerty, až sa nám išlo srdce zastaviť od rozkoše. K večeriam však neboli podávané žiadne nápoje, čo bohužiaľ v Chorvátsku pri polpenzii nie je nič výnimočné. Musím však poznamenať, že napríklad pivo tu bolo o 5 kn lacnejšie než v Jelse (i keď to bol Pan :(... ).
5*5*5*5*5*
Personál
Personál bol veľmi srdečný a každý svoju prácu robil s maximálnym nasadením. V deň príchodu sme zistili, že je pokazená sprchová hlavica. Šli sme to oznámiť na recepciu a keď sme sa po dvoch hodinách vrátili z pláže, už bola opravená. V iný deň sa nás pani ktorá upratovala, prívetivo spýtala, či pre nás ešte niečo môže urobiť.
6*6*6*6*6*6*
Šport
Potešujúcou správou bolo, že hotelový komplex ponúka prenájom bicyklov / mopedov. Ľudia tiež využívali možnosti v Jelse, pre náročnejších kurz potápania, pre menej náročných prenájom dosky s pádlom - "paddleboarding".
Tipy
Tipy
Keďže Jelsa je najbližšie k pláži Zlatni rat, je to jedinečná príležitosť na výlet loďou na Brač. Bola by škoda túto možnosť nevyužiť. Slovenská delegátka Lea ponúka tento výlet za 75 kn/osobu. Hľadali sme v meste aj iné možnosti na tento výlet, ale zistili sme, že toto je najlepšia cena. V Jelse sme natrafili leda tak na germánofilov, ktorí majú v ponuke klaustrofobické pidi loďky za 60€/osobu, vraj bez názvu spoločnosti na loďke, aby si všetci mysleli, že ju má klient sám prenajatú. Tak moment, kupujem si výlet kvôli nejakej prestíži, alebo aby som mala pamätný zážitok???
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tiptravel
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2019, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Izba & balkónové dverePosteľ & zrkadloSkriňaKúpeľňaBalkónPlážPlážPrístav JelsaRaňajky (áno, aj zelenina)VečeraAnimačný program pre detiVýhľad z terasy Večera
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Oliver Detail recenzie

Príjemná skromná dovolenka

, (41 - 50 rokov, pár 2 osoby) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 6 čitateľom recenzia pomohla
56%

Fotografie z recenzií

Izba & balkónové dverePosteľ & zrkadloSkriňaKúpeľňaBalkónPlážPlážPrístav JelsaRaňajky (áno, aj zelenina)VečeraAnimačný program pre detiVýhľad z terasy Večera

Hotel Fontana - Profesionálne fotografie

Hotel Fontana
Hotel Fontana
Hotel Fontana
Hotel Fontana
Hotel Fontana

Podobné recenzie Južná Dalmácia

Hotel Dubrovnik Palace
Hotel Dubrovnik Palace 5*
Chorvátsko, Južná Dalmácia, Dubrovnik
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Kompas
Hotel Kompas 3*
Chorvátsko, Južná Dalmácia, Dubrovnik
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Fontana
Hotel Fontana 2.5*
Chorvátsko, Južná Dalmácia, ostrov Hvar - Jelsa
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
72%
Pavilóny Lovor
Pavilóny Lovor 3*
Chorvátsko, Južná Dalmácia, Podgora
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
69%
Hotel Iberostar Albatros
Hotel Iberostar Albatros 4.5*
Chorvátsko, Južná Dalmácia, Cavtat
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
70%
Pridaj vlastnú recenziu
Zväčšiť mapu




Moment...