Hotel Island Hotel Istra

4*4*4*4*
52210 Rovinj, V. Nazora 6, Istria, Chorvátsko
Hotel Island Hotel Istra GalériaGaléria (12 + 5)
78%
Celkovo hodnotený
ako 17. najlepší z 45.
v oblasti Istria
Úžasné0
Výborné1
Dobré0
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0
Island Hotel Istra od867€vrátane poplatkov

Hotel Island Hotel Istra recenzie

Archív recenzií

Andrea Detail recenzie

Výborný hotel, krásne prostredie

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 0 čitateľom recenzia pomohla
78%
5*5*5*5*5*
Celkové hodnotenie
Naozaj kvalitný hotel na Crvenom ostrove blízko mesta Rovinj. Priamo na pláži. Do centra Rovinji sa dalo kedykoľvek pohodlne dostať loďou - pre ubytovaných hostí bola v cene a premávala každú hodinu. Plavba trvala asi 20 minút. Auto si nechávate na stráženom parkovisku v Rovinji, na ostrov môžu ísť iba zásobovacie vozidlá. Na ostrove krásne prostredie, ako stvorené pre krásne prechádzky. Pekne zariadené izby. Objednávali sme individuálne cez stránku hotela.
5*5*5*5*5*
Izby
Boli sme ubytovaní v rodinnej izbe - 2 dvojlôžkové izby prepojené dverami. Tým pádom sme mali 2 kúpeľne - v našej bola vaňa, deti mali v kúpeľni sprchovací kút. Obe kúpeľne luxusné. Izby priestorovo menšie, ale skríň a úložného priestoru bolo dostatok. V našej bolo aj rozkladacie kreslo ako možnosť prístelky, no keby sme ho roztiahli, už by tam bolo stiesnene. Zariadenie inak nové. Klíma moderná, individuálne nastaviteľná, fungovala bezchybne v oboch izbách, čo sme si veľmi pochvaľovali. Hotel má iba 3 poschodia, ak budete žiadať izbu na tom najvyššom, máte ponad stromy zaručený výhľad na more z každej strany, lebo ostrovček je maličký. My sme mali stranu smerom k bazénom, výhľad bol nádherný. Každá izba mala balkón - žiaľ, veľmi maličký, s posedením pre 2 osoby. Deti mali tiež svoj vlastný balkón, neboli prepojené, takže všetci štyria sme si na jednom neposedeli, na to bol už primalý. Upratovanie, výmena uterákov, čistota - spokojnosť. Hotelové osušky sa nesmeli nosiť na pláž ani k bazénom, na to sme museli mať vlastné. Hotel nebol hlučný, vonku v bare hrala do neskorého večera síce živá kapela, ale len "jemné melódie", ktoré neprekážali a keď sa zavrelo okno, počuť nebolo vôbec.
4*4*4*4*
Pláž
Bol to jediný hotel na ostrove o rozlohe cca 1 x 0,5 km. Ostrov je spojený betónovým násypom s vedľajším o niečo menším ostrovom. Všade súkromné divoké vstupy do vody, dokonca so zopár ležadlami. Hlavné pláže dve - kamienková a z druhej strany kamienkovo-piesková. Pláže maličké, tú kamienkovú sčasti zaberá požičovňa surfov. Ležadlá a slnečníky sú pre ubytovaných hostí zadarmo. Na ostrov prichádza príliš veľa jednodňových výletníkov - tí si musia za ležadlá aj slnečník zaplatiť. Peniaze vyberá plážová služba. K bazénom je povolený vstup iba pre ubytovaných. Bazény sú 4 - 2 pre deti a 2 pre dospelých - so sladkou aj slanou vodou. Bazén a vírivka aj vo vnútri, aj wellness - ale to sme nevyužili. Na ostrov sa dostanete výletnou loďou - za normálnych okolností je to príjemná plavba, no v exponovaných časoch, kedy prichádzajú a najmä večer odchádzajú výletníci sa však na loď nemusíte dostať a musíte hodinu čakať na ďalšiu. Dlhé večerné rady sa tvoria už pol hodiny pred odjazdom! To je prvý vážnejší nedostatok, ktorý by som skritizovala, lebo do večerného Rovinju sme sa chceli dostať aj my - hostia z hotela a keď sme sa aj dostali, sedieť v preplnenej lodi nebolo to pravé orechové. Ubytovaní hostia mali loď v cene, jednodňoví návštevníci mali jazdu za poplatok (40 kún). Na ostrove nie je žiaden supermarket, ani malý obchod s potravinami, všetko si treba doniesť z Rovinju. Obchodíky len drahé hotelové - zlatníctvo, plážové potreby, iné som tam tuším ani nevidela.
5*5*5*5*5*
Strava
Výborná, stoly sa prehýbali, lahôdok kam oko dovidelo, vždy aspoň 6 hlavných jedál, obmena dostatočná, všetko chutné. Jedáleň napoly v podzemných priestoroch, terasa pod úrovňou chodníka, takže z nej nebol žiadny výhľad, na terase stoly iba pre 2 osoby, vnútri aj väčšie. Ale chválim priestrannosť, žiadna tlačenica medzi stolmi, žiadne hľadanie voľného stola, všetkého dostatok. Príjemná atmosféra - pán vrchný vo fraku sa prechádzal hlavnou jedálenskou uličkou a bystrým kontroloval, či je všetko v poriadku. Chválim nápoje - limonády perlivé aj neperlivé, síce z automatu, ale vždy primeranej chuti a teploty - studené, ale nie ľadové. Drobné chybičky boli len o tom, že som nečakala, že si chlieb k raňajkám budem pri pulte krájať sama a že zeleninový stôl bol na opačnom konci jedálne než ostatné jedlo. Čerstvej zeleniny asi tri druhy, bol jej dostatok, ale najmä preto, že si ju nakladalo málo ľudí, asi iba tí, čo ju cielene hľadali. Žiaľ, hotel ponúkal najviac iba polpenziu. Obedy sa dali riešiť v bare vo fresh corneri, kde ste si mohli kúpiť studený sendvič alebo pohár s nakrájaným ovocím. Na ostrove bola jedna lepšia reštaurácia (aj dosť drahá, takže sme ju neskúsili), plážová pizzeria, kde okrem pizze ponúkali aj pár druhov jedál - cestoviny, rizoto, šaláty, stánok s palacinkami a plážový bar tiež so sendvičmi a mliečnymi kokteilmi. Vychádzalo to pomerne draho, nemuseli ste platiť hotovosťou, mohli ste si sumu dať zarátať na číslo izby a účet zaplatiť pri odchode spolu s ubytovaním. Pochvaľujem si, že hostí neoznačkovali žiadnymi trápnymi náramkami aj za cenu, že sme so sebou všade museli nosiť kartu od izby.
5*5*5*5*5*
Personál
Vždy milí, ochotní, aspoň sa mi tak zdalo, lebo veľmi som s nimi nebola v kontakte, už len to, že som nemusela nič riešiť svedčalo minimálne o tom, že sú výborne zorganizovaní, proste ráno sa vybila v kúpeľni žiarovka, chceli sme to po raňajkách nahlásiť, ale medzitým už bola v izbe upratovačka, ktorá si to samozrejme všimla a všetko bolo hneď napravené aj bez nášho nahlasovania.
4*4*4*4*
Šport
Neviem, nie som príliš športový typ, takže iba čo som zahliadla - škola windsurfingu, myslím, že veľa návštevníkov tam chodí iba kvôli tomu, hoci zaberá polovicu už aj tak priestorovo dosť úbohej pláže a neskúsení surfisti podľa mňa ohrozujú plavcov. Nafukovacie atrakcie v mori. Tenisové a volejbalové ihrisko. Veľké detské interiérové ihrisko so poschodovými šmýkačkami, strážené animátormi. V dopoludňajších hodinách stráženie detí zadarmo. Detské ihrisko vonku. Animácie pomerne obmedzené - iba aquaerobik v bazéne či v mori, popoludňajšie hry a súťaže v detskom bazéne, večer polhodinka detského minidisca alebo divadielka (v angličtine) a kapela na terase nočného baru. Pre nás to stačilo, bolo to nevtieravé a nikoho to neotravovalo.
Tipy
Tipy
Tak určite sa poriadne poprechádzať po oboch ostrovoch - nájdete tam zopár prekvapení v podobe cvičiacich strojov a pekných vyhliadok s lavičkami. Loďou do Rovinju vždy keď sa vám zachce rušnejšieho života alebo nákupov - prenádherné mesto. Všetky fakultatívne výlety potom odtiaľ - Limský fjord, Pula, nejaký adrenalínový akvapark tam je v blízkosti, ale my sme neboli.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Iná CK
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2018, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
Takmer piesková plážStarobylá reštauráciaNa vyhliadkovej vežiRaňajší výhľad z balkónaDlhý večerný rad na loďku
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

Takmer piesková plážStarobylá reštauráciaNa vyhliadkovej vežiRaňajší výhľad z balkónaDlhý večerný rad na loďku

Hotel Island Hotel Istra - Profesionálne fotografie

Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra

Podobné recenzie Istria

Apartmány Albona
Apartmány Albona 4*
Chorvátsko, Istria, Rabac
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
75%
Hotel Allegro
Hotel Allegro 3*
Chorvátsko, Istria, Rabac
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Island Hotel Istra
Hotel Island Hotel Istra 4*
Chorvátsko, Istria, Rovinj
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Laguna Mediteran
Hotel Laguna Mediteran 3*
Chorvátsko, Istria, Poreč
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%
Hotel Sipar
Hotel Sipar 3*
Chorvátsko, Istria, Umag
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
78%

Hotel Island Hotel Istra taktiež známy ako:

  • Maistra Island Hotel Istra

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...