Hotel Corona

3*3*3*
Hotel Corona GalériaGaléria (2 + 3)
54%
Celkovo hodnotený
ako 112. najlepší z 126.
v oblasti Slnečné pobrežie
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé1
Veľmi zlé1

Hotel Corona recenzie

Archív recenzií

Vlado Detail recenzie

Taká bulharská dovolenka...

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
56%
Martin,Iva,Ami Detail recenzie

Bola to veľmi príjemná, pokojná dovolenka v...

, (41 - 50 rokov, rodina s deťmi) odporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
69%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Ubytovaní sme boli ihneď po príchode, transfer z letiska bol v pohode cca 40 min. Je pravda, že hotel je starší a tým pádom už má svoje muchy: môže sa stať, že niekde v rohu izby budete mať na strope fľak od zatekajúcej vody, niekde "hučí" elektrina, môže sa stať, že nájdete vypálenú žiarovku alebo pokazený TV. Fitness centrum je rovnako ako hotel staršieho vydania a tomu aj zodpovedá. Bazén je celkom pekný a najmä čistý a udržiavaný, ale rovnako starý, čiže na dne často nájdete odštiepené maličké dlaždičky. Od centra - čiže námestia s poštou je hotel vzdialený cca 10min. Dve ulice nad hotelom, čiže asi 5min pešo, je "nákupná ulička", ktorou sa dostanete na námestie. 10 minút od hotela smerom k ruskej štvrti je prekrásny pravoslávny kostol. Autobus na Slnečné pobrežie a Nesebar stojí na hlavnej ulici rovno nad hotelom čiže cca 3 min pešo. POZOR - vodu z vodovodu môžete v Bulharsku na pobreží používať na umývanie zubov, sprchovanie a pod. ale na pitie a zvlášť pre deti ju radšej nepoužívajte, mohli by ste mať žalúdočné problémy. Istejšie je zabehnúť do prvého supermarketu a kúpiť balenú minerálku (aj nebublinkovú) za pár drobných. Predávajú ju aj v 10 litrových bandaskách. Ceny v Bulharsku sú viac menej nižšie ako na Slovensku. Dovolenka celkovo bola príjemná a určite je stredisko Sveti Vlas pokojnejšie ako Slnečné pobrežie, ktoré je zasa rušné a "tam to žije", takže vhodnejšie pre "mládežníkov" na vybláznenie sa. Sveti Vlas je lepší pre rodiny s malými deťmi.
4*4*4*4*
Izby
Izba bola malá, chladnička fungovala, ale na rozbeh potrebovala celú noc, balkón bol malý a bez posedenia, ale so sušiakom, klíma fungovala perfektne, televízor sme nepoužívali. Balkón bol situovaný do ulice, ktorá bola síce rušná, ale zase nie toľko (s Bratislavou sa to nedá porovnať). Výhľad na more bol, keď sme sa vyklonili z balkóna. Kúpeľňa s WC bola malá, ale v "bulharskej pohode" tj. sprchovací kút bol naozaj ako pre psíka a bez závesu, ale sprchovať sa dá v celej kúpeľni, pretože ďalší odtok je za záchodom. Toto je celkom bežný štandard v Bulharsku. A napriek tomu, že sme sa sprchovali traja po sebe kúpeľňa, bola do dvoch hodín úplne suchá. WC bolo čisté a v poriadku. Upratovačky boli milé a slušné nezmizlo nič z izby, upratovalo sa každý deň, toaletný papier dopĺňali denne. V rohu izby z neznámeho dôvodu zo stropu dvakrát pár minút kvapkala čistá voda. Prístelky odporúčame po viacerých skúsenostiach v Bulharsku riešiť vlastnou nafukovačkou alebo nafukovacou posteľou.
4*4*4*4*
Pláž
Pláž od hotela 5min, dá sa vybrať od malej cez veľkú, za ktorou je miestny prístav. Pláž je rozdelená na dve časti. Na jednej sú ležadlá so slnečníkmi za poplatok. Za ležadlo rovnako ako za slnečník sa platí 8 leva. Vlastné ležadlá si môžete rozložiť v druhej časti bezplatne. Pláž je pomerne čistá. More je čisté, počas poobedňajšieho prílivu sa môžu objaviť riasy a malé medúzy (nepŕhlivé). Pri pláži je malý kamenný útes, kde sa s potápačskými okuliarmi "vyblázni" každý nadšenec podmorského života. Samozrejme, iba nenáročný amatér. :-)
5*5*5*5*5*
Strava
Na raňajky boli švédske stoly, ktoré boli plne postačujúce a veľmi chutné. Výber jedál bol dostatočný a každý si mohol vybrať to, na čo má chuť. Švédske stoly personál neustále dopĺňal, takže aj keď niekedy niečo chýbalo, v priebehu päť minút to určite bolo. Kávu posúdiť nevieme, pretože sme celá rodina čajomilci :-), (takže s kvalitným čajom sme mali problémy samozrejme aj my, ale to je normálne) občas sa však stalo, že bol kávovar pokazený a z džúsového automatu po piatich dňoch už išiel iba pomarančový džús. Ostatné jedlá z jedálneho lístku boli vynikajúce a vždy aj vkusne servírované.
4*4*4*4*
Personál
Personál bol veľmi príjemný, zvlášť čašníci boli usmievaví, pozorní a ochotní. Čo považujem za trochu problém je to, že sme vždy čakali od objednávky veľmi dlho, kým nám priniesli jedlo. Neviem, čo robili kuchári, ale trvalo im mimoriadne dlho, kým vybavili objednávku. Okrem toho, skoro nikdy nedodali celú objednávku naraz, aby mohli jesť všetci spolu, ale toto je opäť jav úplne bežný asi v celom Bulharsku. Stalo sa nám to hádam v každej reštaurácii, do ktorej sme zašli.
4*4*4*4*
Šport
Na mori postavený obrovský nafukovací komplex s možnosťou "vybláznenia sa" cez rôzne prekážky, vodný skúter, parasailing a pod. samozrejme, všetko za poplatok. V hoteli tobogan v bazéne, ktorý však spúšťali iba veľmi sporadicky. Fitnes veľmi slabé, oveľa lepšie vonkajšie dve uličky nad hotelom.
Tipy
Tipy
Určite výlet do starého Nesebaru, my sme si toto historické mestečko veľmi obľúbili a vždy, keď sme v Bulharsku, nevynecháme jeho návštevu. Okrem toho existuje aj morské taxi, čiže loďka, ktorá vás popri pobreží odvezie napr. zo Sveteho Vlasu do Nesebaru. Delfinárium vo Varne je veľmi fajn a určite poteší nie len deti. Výlet do delfinária býva spojený aj s návštevou starodávneho mníšskeho komplexu a najväčšieho pravoslávneho kostola vo Varne.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Tiptravel
Termín pobytu
Termín pobytu (júl 2014, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
odporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomodporúčaSplnil očakávaniaodporúčaVhodný pre deti
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk
Ľubica Detail recenzie

Skromné ubytovanie

, (51 - 60 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 3 čitateľom recenzia pomohla
30%

Fotografie z recenzií

Obschnuté raňajky, posledné dni dávali už iba 1 kuúsok salámu.Toto má byť praženica.Džem, ktorý už bol na niekoľkých tanieroch.

Hotel Corona - Profesionálne fotografie

Hotel Corona
Hotel Corona

Podobné recenzie Slnečné pobrežie

Hotel Tropics
Hotel Tropics 3*
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Sveti Vlas
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
55%
Hotel Grand Sunny Beach
Hotel Grand Sunny Beach 4*
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie
. najlepšie hodnotenie
30 recenzií
54%
Hotel Corona
Hotel Corona 3*
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Sveti Vlas
. najlepšie hodnotenie
3 recenzie
54%
Hotel Balaton
Hotel Balaton 3*
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie
. najlepšie hodnotenie
29 recenzií
52%
Hotel Afrodita
Hotel Afrodita 3*
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie
. najlepšie hodnotenie
4 recenzie
52%

Hotel Corona taktiež známy ako:

  • Hotel Korona

Pridaj vlastnú recenziu




Moment...