Hotel Akileda Depandance

3*3*3*
Rruga Kompleksit, (SH4) Plepa-Golem, Durres 2504, Albánsko
Hotel Akileda Depandance GalériaGaléria (0 + 7)
70%
Celkovo hodnotený
ako 11. najlepší z 21.
v oblasti Durres
Úžasné0
Výborné0
Dobré1
Skôr zlé0
Zlé0
Veľmi zlé0

Hotel Akileda Depandance recenzie

Archív recenzií

Peter Balog Detail recenzie

Dovolenka, ktorá má svoje chyby

, (31 - 40 rokov, rodina s deťmi) neodporúča
Bola táto recenzia pre Vás užitočná? 2 čitateľom recenzia pomohla
69%
4*4*4*4*
Celkové hodnotenie
Hotel Akileda Depandance je malý hotel priamo na pláži. Hotel nie je bezbariérový, pravidelne uprataný, ale už vidieť, že aj opotrebovaný (matrace, kúpeľná, balkón). Na prímorskej strane je dole bar, taktiež susedný hotel má dole bar (ide vlastne o spojenú budovu). Hluk bol maximálne do 24:00 (niekedy to poriadne búchalo, deti nemohli spať). Najväčším negatívom hotela je časté vypadávanie elektrickej energie a vody (parkrát sme sa nemohli na večeru osprchovať, svietili sme si mobilom). Klimatizácia bola v otrasnom stave, strašne znečistená. Kto by chcel fungovať bez klimatizácie, tak to určite nevydrží. Cez deň nenormálna horúčava a večer komáre.
4*4*4*4*
Izby
Izba bola každý deň uprataná, upratovačka vyšla v ústrety s časom upratovania (deti od 12 do 15 spali), čiže upratovala neskôr. Najväčšie negatívum izby bola klimatizácia, dvierka klimatizácie odlomené, čiže nebolo možné meniť smer fúkania klimatizácie, ale najhoršie bolo to, že bola extrémne znečistená (hnus). Chladničku, ktorú sme mali na izbe som hneď v prvý deň odpojil a vyniesol na balkón, keďže bola tak teplá, že sa na nej nedala udržať ruka. Matrace postele boli nepohodlné, už opotrebované.
4*4*4*4*
Pláž
Stredisko: Najväčším nedostatkom strediska sú energie. Elektrina a voda! Výpadky vedia veľmi znepríjemniť dovolenku. Aj keď takmer každý hotel más svoj generátor, idú len základne časti (recepcia, reštaurácia, toalety). Výpadky boli na dennej báze. V Akilede sme bývali na 2 poschodí, pričom každý deň sme minimálne raz niesli kočík po schodoch. Naši známi z hotela Albanian Star taktiež 4 x išli pešo na 8 poschodie.Výpadky elektriny by sa ešte dali, ale horšie to bolo s vodou. Každý večer, kedy ľudia došli z pláže bol problém s vodou. Buď nešla vôbec, alebo len úplne pomaličky (takmer sa nedalo osprchovať). Sprchy na pláži išli v priebehu 11 dní len asi 2 dni. Myslím si, že ich náročky vypínali, keďže susedné hotely mali taktiež sprchy na pláži a tam problém s vodou nebol. Cez deň voda nešla a neskoro večer spokojne polievali trávnik hneď pri sprchách. Voda a elektrina strašne znepríjemnili celú dovolenku. Ležadiel na pláži bolo dostatok, akurát sa v piesku vyskytovalo dosť ohorkov od cigariet. Pláž v celku čistá, voda nebola extra čistá.
4*4*4*4*
Strava
Stravovanie bolo formou bufetu v susednom hoteli Albanian Star. Raňajky: to isté dookola, (zelenina, vajíčka na tvrdo, párky, musli, ovocie, mlieko). Obed: mierne obmieňali, vždy si bolo možné vybrať.
Snack: každý deň úplne rovnaký (použité suroviny z raňajok). Večera: mierne obmieňali, bolo na výber. Jedlo bolo v celku dobré, chutné. Ak si človek dal každý deň niečo iné, tak absolútne nebude mať problém.
Pri all inclusive dostávate len najlacnejšie drinky, káva len zalievaná, alkoholické nápoje úplne to najlacnejšie. Na terase som sa osobne stretol s tým, že vodku nalieval z 30 litrovej bandasky, na ktorej bolo len fixkou napísane VODKA. Pri bare na terase dostanete max. 2 nápoje, potom musíte nápoje odniesť a prísť si po ďalšie.
5*5*5*5*5*
Personál
V reštaurácií a v bare pracujú len brigádnici (študenti stredných škôl), nie sú veľmi usmievaví, ale to bude asi tým, že pracujú od rána do večera každý deň. Recepčné perfektné, vychádzali v ústrety. Potrebovali sme lekára (je každý deň na hoteli od 9:00 do 19:00), pomohla s prekladom, perfektný prístup. Chceli sme ísť na výlet do mesta, objednala taxík pre 6 osôb (tam a späť 25 €).
4*4*4*4*
Šport
V blízkosti vodné skútre, padák, volejbal.
Tipy
Tipy
Boli sme sa pozrieť v meste Durres, nebolo tam nič extra zaujímavé. Klasické obchodíky, kaviarne.
Nahlásiť chybu
Cestovná kancelária
Autor tejto recenzie uviedol, že organizátorom zájadu bola CK: Globtour
Termín pobytu
Termín pobytu (august 2017, 7 - 12 dní)
123456789101112
janfebmaraprmájjúnjúlaugsepoktnovdec
Celkové hodnotenie
Celkové hodnotenie
neodporúčaOdporúčamodporúčaZhoda s katalógomneodporúčaSplnil očakávanianeodporúčaVhodný pre deti
Pripojené fotografie
Pripojené fotografie
Pre zväčšenie fotografie stačí na vybranú fotku kliknúť.
malinká kúpeľňa, kde bol problém sa pohnúťodlomené dvierka klimatizácie, bez možnosti nastavenia smeru fúkania (pri spaní fúkalo rovno na hlavu)Akileda hotel
Bola táto recenzia pre Vás užitočná?Áno
Nechajte si bezplatne zasielať notifikácie
Vždy keď pribudne pre toto ubytovanie nová recenzia, zašleme správu na Váš email.
 
Táto recenzia je názorom pisateľa, nie názorom recenzie-hotelov.sk

Fotografie z recenzií

malinká kúpeľňa, kde bol problém sa pohnúť"príplatok za výhľad na more""príplatok za výhľad na more""príplatok za výhľad na more""príplatok za výhľad na more"odlomené dvierka klimatizácie, bez možnosti nastavenia smeru fúkania (pri spaní fúkalo rovno na hlavu)Akileda hotel

Podobné recenzie Durres

Hotel Marina
Hotel Marina 3*
Albánsko, Durres, Durres
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
75%
Hotel Ibiza
Hotel Ibiza 3*
Albánsko, Durres, Durres
. najlepšie hodnotenie
7 recenzií
67%
Hotel Akileda Depandance
Hotel Akileda Depandance 3*
Albánsko, Durres, Durres
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
70%
Hotel Tropical Resort
Hotel Tropical Resort 4*
Albánsko, Durres, Durres
. najlepšie hodnotenie
2 recenzie
64%
Hotel Bel Conti
Hotel Bel Conti 3*
Albánsko, Durres, Durres
. najlepšie hodnotenie
1 recenzia
61%
Pridaj vlastnú recenziu




Moment...